Melyik vallás, az amelyik a négerek körében olyan népszerű?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta gondolkodom rajta, hogy az Amerikában olyan népszerű (főleg négerek körében) zenés, énekes vallás pontosan melyik vallás is?
Pl az "Oh Happy Day"
Köszönöm előre is.
2010. máj. 23. 11:54
3/9 anonim válasza:
Ha itthon is gospeleket énekelnének a templomokban sokkal több ember járna el, nem lenne unalmas és száraz. Nem vagyok vallásos és meg se vagyok keresztelve, de gospel kórusban szívesen énekelnék.
4/9 anonim válasza:
A baptistákra gondolsz, de nem csak a négerek körében népszerű, amerikában ez a legelterjedtebb, egyébként protestáns vallás, olyan, mint itt magyarországon a katolikus.
5/9 A kérdező kommentje:
A katolikus nem egyenlő a protestánsal :)
Akarod mondani olyan mint pl az evangélikus?
2010. máj. 24. 17:59
6/9 A kérdező kommentje:
Jah és persze köszönöm miden eddigi válaszolónak :)
2010. máj. 24. 18:00
7/9 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy olyan népszerű, mint itthon a katolikus.
8/9 anonim válasza:
attól függ
Afrikában természeti vallások, zsidó, katolikus. délamerikában szintén katolikus, baptista, de még esetleg még valameylik protestáns is szóba jöhet természeti vallások esetleg. UE észak amerika. Ázsiáról nics adatom :-)
9/9 anonim válasza:
Különböző szekták is szívesen énekelgetnek gospelt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!