A keresztények a plázacicákban is látják Isten képmását?
Figyelt kérdés
Egy keresztény ismerősöm azt mondta, hogy Isten képmása minden emberben ott van, és azért nem szabad eszközként használnom senkit, mert azzal az emberben lévő Istenképmást rontom meg, és szentségtörést követek el. Ezek szerint Isten képmása a plázacicákban is ott van. A keresztények ezekben festett körmű agyon sminkelt, nercbundában sétálgató emberformákban is látják Isten képmását, én valahogy megmondom őszintén, hogy nem. Ez baj?2017. júl. 30. 22:41
11/27 Nagyzsófia92 válasza:
Ez csak divat, hogy ki hogy sminkeli magát. Ugyanolyan, mint hogy régen rizsporos parókát hordtak az emberek. Az emberi minőséget ez egyáltalán nem befolyásolja. Isten képmása lelki értelemben értendő, és egy plázacica is tud becsületes, jó ember lenni.
12/27 anonim válasza:
Én ismerek ilyen plázacicát, és be kell valljam, először nagyon előítéletes voltam vele, de aztán beszélgettem a lánnyal. Oké, nem egy észkombájn, viszont nagyon kedves és empatikus, és van, amihez nagyon jól ért. Igen, benne is ott van Isten képmása, még akkor is, ha elsőre nem látod meg.
13/27 anonim válasza:
A Biblia szerint az ember Isten képmása. Ezzel le lett zárva,az meg,hogy ki ember,nem a mi véleményünkön múlik,a plázacicák se elefántok szerintem,hanem emberek,nem válogatunk.
14/27 anonim válasza:
Az ilyeneket mint a kérdező, miért nem üldözik, meg tartják ketrecben?
15/27 anonim válasza:
azért 14-es, mert az emberek nem vadista szandálok, mint te. vagy mi vandálok
16/27 anonim válasza:
Elég baj, nekem pl lenne pár ötletem, mihez kellene kezdeni az ilyen valláskárosult barmokkal.
17/27 anonim válasza:
Nagy ívben teszek az ötleteidre, a tudatai károsult barom meg sajnos egyértelműen te vagy (alkalmazd az ötleteid magadon).
18/27 anonim válasza:
Miért, kérte valaki, hogy neked bármiféle véleményed legyen erről?
19/27 anonim válasza:
Én a Sátánt látom bennük. Akkor velem is baj van?
20/27 anonim válasza:
Ki mondta, hogy nem? Tetves vallásos gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!