Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen titokzatos rövidítés a...

Milyen titokzatos rövidítés a jw. Org?

Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 17:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Te jó ég, a fejem azért megmaradhat kedves 53%-os vagy leharapod azt is, több más testrészemmel együtt? :D Mi a gond, mért kötekednék, én csak rá világítottam arra, hogy nem mindenki beszél angolul. :D Nyugodjál le picit, minden rendben van, űjl le, békesség van, nem támadt rád senki. :D Tehát, mi a gond?
2017. júl. 26. 22:50
 12/24 anonim ***** válasza:
Jajj, bocsáss meg, fogalmam nem volt arról, hogy ezt csak neked szabad, nekem nem! Kérlek ne haragudj!
2017. júl. 27. 04:07
 13/24 anonim ***** válasza:
Én sem tudok angolul, ha nem ismerném a gyakori miatt ezt a.... oldalt, akkor én sem tudnám. A kérdésben semmi rossz sincs, ellenben a tanú ismét hozta a formáját.
2017. júl. 27. 07:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Ember nyugodj már le, mit vagy így felháborodva rám? Mi rosszat mondtam, csak mert azt írtam Livingnek, hogy nem mindenki tud angolul (pici túlzással, akinek van kis értelme láthatja, hogy nem személyeskedőn mondom), meg hogy egy átlag ember valószínüleg ebből nem fog megtudni semmit: "Nem titokzatos. Ha valaki tud angolul, az tudja mit jelent, a jw. rövidítés." Ez tényleg olyan jó válasz, hogy nem kérdezhetek rá, vagy pl.: Hallgatag nem kérdezhet rá, hogy mi ez, mert nem tud angolul. Mi bajod van, te jó ég. :D
2017. júl. 27. 11:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Főleg úgy igaz, hogy a tanú válasza és a te követelésed között ketten is válaszoltak? Hülye duma, hogy nem kérdezheted meg...
2017. júl. 27. 11:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Jujj. :D Ember, neked elgurult a gyógyszered, vagy egy olyan tanu vagy aki, igen erőszakos és Isten mentsen meg mindenkit, hogy egy ilyet beengedjen a házába? :D Őszintén, nem olvastam el a többi hozzá szólót az elsőt, és Hallgatag kommentjét kivéve és ugye az említett Living Witness kommentet. Én figyelmetlenségem, de ezt nem lehet normálisan? Tehát, adott egy ember, aki ír valakinek valamit és azt egyből támadásnak és fenyegetésnek kell venni? Biztos, hogy velem van itt a gond, tehát értsd jól, ok én persze nem néztem meg a többi kommentet, amit megnézhettem volna, de ezt biztos hogy így kell lereagálnia valakinek? :D Nem lett volna egyszerűbb annyit mondani, hogy figyelj olvass vissza és meglátod, hogy leírták, nincs személyeskedés, nincs gúnyolás, stb... hm? :)
2017. júl. 27. 12:42
 17/24 anonim ***** válasza:
Helyesbítem: az első Pietrosol kommentjét
2017. júl. 27. 12:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Pietrosol is megválaszolta... :)
2017. júl. 27. 16:28
 19/24 anonim ***** válasza:
Jó, és? :D Ember olvasol te egyáltalán? Írtam, hogy az én figyelmetlenségem volt, de nem így kellene hozzá álni, hogy egyből támadás vagy fenyegetés. :D
2017. júl. 27. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Én sem tudok angolul, legalábbis vannak szavak amiket eddig még nem ismertem. :D
2017. júl. 27. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!