A muszlimoknál is van kreacionizmus, vagy annak valami alternatívája?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Nincs egy hónapja hogy kiírtam szinte ugyanezt a kérdést. Nem mutatta, amikor a kérdést ki akartad írni?
Süttürüttü, nem sajnos. Nem tudom mi van ezzel az új rendszerrel, anno ha csak pár szó egyezés is volt két kérdés között, akkor nem engedett továbblépni amikor rámentem a küldésre, hanem először kilistázta a hasonlónak ítélt kérdéseket.
Most amint rámentem a küldésre, közölte hogy a kérdésem kiírásra került, és adhatok neki kulcsszavakat, és csak úgy mellékesen jelezte felül egy külön fülecskében hogy "Ellenőrizd, van-e ilyen!" Miután már kiírtam, köszi...
" Nem tudom mi van ezzel az új rendszerrel, anno ha csak pár szó egyezés is volt két kérdés között, akkor nem engedett továbblépni amikor rámentem a küldésre, hanem először kilistázta a hasonlónak ítélt kérdéseket. "
Jaja, megakasztott egy oldallal, én is így emlékszem. Kár hogy már nincs, pedig az jó funkció volt. Viszont a kérdésemre elég sokan írtak választ, azok közül tudsz szemezgetni, ha ide nem érkezne annyi infó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!