Mennyire vonzó a hívő ember?
"A kérdező kommentje:
Krisztus azt is mondta: "Nem eltörölni jöttem a törvényt, hanem betartatni".
Azt mondta, hogy betölteni jött, nem betartani. És ha tovább olvasod, a betöltés után elmúlik
"Vagyis, de a mózesi törvényeket is meg kell tartani."
Mikor és hol vettél utoljára teljesen elégő áldozatot?
" A rockzene a patás hamis isten dicsőítése akinek a száma 666. "
Hát,ha ennyire művelt vagy,akkor azt is tudod gondolom,hogy a 666 nem a Sátán száma,hanem az Antikrisztusé. Gratulálok. Ki nem állhatom a rock zenét,de mielőtt valakit elkezdesz kiokosítani,nem árt,ha tudod is,miről beszélsz.
"A rockzene a patás hamis isten dicsőítése akinek a száma 666."
Hát, kedves Kérdező... :D Amit tudtál félre mondtál. Ha ismernéd az írást, nem mondanál a 666-ról baromságot, ugyanis az nem a Sátán száma, hanem a fenevadé. A Rock zenét én is szeretem, Szent Szellem által betöltekezett Szívvel teljes Keresztény létemre, és így mondom, hogy NEM mind olyan, igen valóban van ilyen Rockzene, de nem mind. :D
A leírtak alapján kicsit se.
Nem vagyok hívő, de láttam mit írtak, akik igen. Nagyon durván valláskárosult vagy.
Minden üzenetedben idézel valahonnan, nálam ez már alapjáraton negatívum.
Oké, nem szereted a rock-ot. De totál baromságot írtál róla. A kedvenc rock bandám is keresztény, a Skillet.
"az ágyban semmiféle tisztátalan, utálatos dologra nem hajlandó, és mennyire vonzó az ilyen nő?"
"szaporodjatok,sokasodjatok"
Maga Isten mondta.Ha szexről van szó,olyanok vagyunk,mint az állatok,csak tagadjuk.A nőknek is az első szempontokban szerepel a szex,akármit is gondolsz róluk,ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!