Mennyire vonzó a hívő ember?
Jézus mondotta: "Aki arcul üt, annak tartsd oda a másik arcodat is, és aki elveszi felsőruhádat, attól alsóruhádat se tagadd meg.
Mindenkinek, aki kér tőled, adj, és attól, aki elveszi a tiedet, ne követeld vissza.
És amint szeretnétek, hogy az emberek veletek bánjanak, ti is úgy bánjatok velük.”
Ha azokat szeretitek, akik szeretnek titeket, mi a jutalmatok? Hiszen a bűnösök is szeretik azokat, akik őket szeretik.
És ha azokkal tesztek jót, akik veletek jót tesznek, mi a jutalmatok? Hiszen a bűnösök is ugyanezt teszik.
És ha azoknak adtok kölcsönt, akiktől remélitek, hogy visszakapjátok,
mi a jutalmatok? Bűnösök is adnak kölcsönt bűnösöknek, hogy
visszakapják azt, ami jár nekik."
Nem baj kedves kilences, én így is szeretlek.:-)
Jézusom, te tényleg valláskárosult vagy!
Én hívő keresztény vagyok, de ez... no comment.
Na, elmondom, hogy nekem, keresztény lányként milyen a vonzó férfi.
Hívő, lehet vele együtt imádkozni és Istenről beszélni, el lehet vele járni temploba, dicsőítésre, kedves, gondoskodó, nagyon jó az ágyban, nem tökéletes, de törekszik a jóságra, vannak világi hobbijai is, nem fellengzős és nagyképű, egyenrangú félként kezel. Előny, ha szereri a rockzenét is. :)
Mielőtt valaki félreérti, nem szeretnék privát üzeneteket kapni, csupán leírtam, hogy nekem milyen a vonzó férfi.
18/L
#14, mondd, hogy trollkodsz! 😥😥
Van keresztény rock is (pl. Skillet). Én nagyon szeretem a rockzenét, Beatles, Queen, Guns 'n Roses, Nirvana, Bon Jovi, mindrn jöhet.
"Tehát a kérdésem: mennyire szexi az Istenfélő férfi aki megtartja a tízparancsolatot"
Az ilyen ember törvénykező lesz, nem a helyes úton járó keresztény. Nem a Mózesi törvényt kell megtartani, hanem cselekedni kell, amit Krisztus mond
te gyaur vagy
Jezus sokat sirhat miattad Mozessel osszeborulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!