Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Amit egyhazba mondanak neked...

Amit egyhazba mondanak neked te mintet elhiszed és ha igen miért?

Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10:a csúnya ronda egyház annyira szemét, hogy kell neki egy csomó ember a sok sok pénzhez.

Fajdalmas látni, hogy valaha én is ennyire ostoba voltam.

2017. júl. 10. 13:29
 12/14 követ62 ***** válasza:
18%

NEM!

Tudom sokan nem hiszik el ezt nekem, de őszinte leszek NEM ÉRDEKEL. És Isten tudja az igazat. És csak ez számít.

2017. júl. 10. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Jórészt el. Az egyház ugyanazt hirdeti amit Krisztus hirdetet, hisz az egyház Krisztus teste. Az egyház az evangélium örököse, az egyháznak kell oktatni , minnél több emberhez eljuttatni ezt az örömhírt. Fontos hogy az egyházba ne csak hallgassuk amit hirdetnek vagyis az evangéliumot, mert a hit tettek nélkül nem ér semmit. Nem elég ha csak meghallgatjuk Jézus parancsait, tettekre is kell váltani azt. "Aki hallgatja szavaimat és tettekre is váltja azokat az okos emberhez hasonlít aki házát sziklára építette, szakadt a zápor ömlött az ár süvített a szél nekizúdult a háznak de az nem dőlt össze mert sziklára épült"
2017. júl. 10. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, "elhiszem", de ez nem arról szól, hogy csak úgy hasra ütünk, aztán hisszük, hanem utána is kell járni, az embernek képeznie kell magát.

"Szerintem meg egyház manipulájaja az embereket nem jelenti az hogy nem hiszek Istenbe"

Oké, hidd ezt.

2017. júl. 10. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!