Vajon mi történne, hogyan reagálnának? (lennt)
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 22:12
11/17 A kérdező kommentje:
igen ezzel egyetértek,Jézus azért is volt veszélyforrás a főpapok számára mert lázadt,(és az Isten fogalmáról is más elképzelései voltak)ők pedig féltették a hatalmukat mert sokan vonzódtak Jézus igazságához.azért tettem fel ezt a kérdést,mert sztem a mai egyház ugyanilyen hatalomelven működik,semmit nem változott Jézus kora óta.értitek...
2010. máj. 21. 12:05
12/17 anonim válasza:
Hát nem tom lehet, hogy megint ellene lenének mondjuk a zsidók mint ahogyan aszt írtam és más vallások esetleg de a Katolikus egyház nem hiszem én Keresztény biztos nem lennék ellene.
13/17 anonim válasza:
Tényleg te milyen vallású vagy???
14/17 anonim válasza:
Én még aszt nem értem, hogy Jézust mikor be vonult Jeruzsálembe, hogy üdvözölték örültek neki Jézus még sok csodát is tett az emberekkel az emberek pedig örültek neki.Mikor pedig el ítélték nem álltak ki érte hanem le köpték és aszt kiabálták keresztre vele mitől változott meg a véleményük vagy csak ennyire gonoszak kegyetlenek lennénk?
Ha megint itt lenne Jézust ugyan eszt tennénk??
15/17 A kérdező kommentje:
18:30-értelek...18:33-hoz:engem római katólikusnak neveltek kiskoromban,aztán idősebb koromban keztem átlátni,hogy számomra nem hiteles a keresztény vallás.az Istenben még mindig hiszek de nem abban amit tanítottak nekem anno,más elképzeléseim vannak róla.(nem vagyok sátánista,meg ördögimádó még mielőtt vki megkérdezné)
2010. máj. 21. 21:24
16/17 A kérdező kommentje:
20:09 jogos a kérdésed.sztem Jézus tudta azt,hogy az emberekben nem bízhat meg,és tudta,hogy irritálni fog sokakat,hogy neki sikerült megvalósítani az Istent önmagában.ezért is jött le a földre,hogy leküzdje a félelmeit,és megvalósítsa önmagát.tudta előre a sztorit,de kitartó és hűséges volt az Istenéhez és végül győzött.hogy mennyire vagyunk gonoszak? amit Jézussal és más emberekkel csináltak a történelem folyamán,sajnos magáért beszél...én inkább ugy fogalmaznék,hogy nagyon primitívek és tudatlanok vagyunk-bár ez sajnos a végeredményen nem változtat(gonoszság)
2010. máj. 21. 21:37
17/17 anonim válasza:
Itt már az is elég, ha az ember azt állítja, hogy vérfarkas.
*négylábon el...*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!