Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi történt a Tuc keksz reklámj...

Mi történt a Tuc keksz reklámjával? Mi lehet az oka, hogy megváltoztatták?

Figyelt kérdés

Azért ide, mert a reklámok jellemzőek a kultúrkörre,amely kitermelte őket.

Az adott társadalom közösségéhez szól.

Ez erősen vallási vonatkozású.

2017. júl. 5. 17:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Ezt a reklámot, -de talán mindent - érdemes komplexen,egészében vizsgálni.

Ha megnézted a tuc régi,-linkelt- és a tv.-ben most játszott reklámot, talán jobban érthető lessz.

Mit jelent neked? Mit vonsz le belőle? Nem akarok támpontokat adni, mert az érdekel ti mit gondoltok, láttok?

Na egy kis támpont mégis.

[link]

Ha sikerült akkor betettem egy másikat.

Szóval jaj de aranyos,megható. A nagy bátyó megvédi az öcsit. Minden jó,ha vége jó?

Én így látom: A nagy tesó egy gyökér. Nyomorult kis tesóval, zsigerből kib.szik.Ott szívatja, ahol tudja.

Utána visszaszerzi neki a coláját. De azért azt is majdnem megissza. Nagy nehezen visszaadja.

Ám, amikor a kisgyerek boldogan beleinna, megint ki.aszik vele. A kisfiú, és mindenki nevet, bátyó fejét csóválva mosolyogva elsétál(a naplementébe).

Boldogság, heppi, de jó. Megható,hogy a nagy bátyó, megvédte a kis tesót.

Nekem az jön le ebből, hogy egy gyerekkornyi szívatást nem lehet egy majdnem megivott,de aztán mégis visszaadott colával megváltani. Én ebben semmi felemelőt nem látok,és még csak heppi sem vagyok.

szép napot.

2017. júl. 6. 05:45
 12/26 anonim ***** válasza:
Vallásügyileg miben segítetünk?
2017. júl. 6. 06:37
 13/26 A kérdező kommentje:

Te (sem) még semmiben. Nem kritika.

Ez úgy látszik, egy kicsit elvontabb gondolkodást igényel. Ez nincs "tálalva".

Láttátok a régit,- belinkeltem - és az újat is, ami most megy?

Olyan írjon aki látta. És kérem mondja el a gondolatait.

Tudom,hogy vannak gondolataitok,ha elgondolkoztok. Nem vagytok egysejtüek. Értelmes emberek vagytok önnáló gondolatokkal.

Kultúrális(társadalmi), vallási gondolatokkal. A jelen kérdéshez igazítva.

szép napot

2017. júl. 6. 12:37
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont nem kíván elvont gondolkodást, hogy valaki a helyes kategóriába tegye a kérdését. Sokaknak sikerült már, hiszem hogy te is képes vagy rá!
2017. júl. 6. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Látom, a vallásosok nem értik a kérdést, és azt, hogy ennek mi köze egyáltalán a valláshoz. Én sem értem, ha ez számít bármit is, halvány lila gőzöm sincs, hogy mire akar a kérdező kilukadni. El nem tudom képzelni, hogy jön össze a Tuc kekszes reklám a kólás reklámmal, azt meg főleg nem, hogy ennek az egésznek mi a csuda köze van a vallásokhoz. Először azt gondoltam, azért, mert ateista vagyok, de látom, a vallásosok sem értik, miről hadovál a kérdező. Mindenesetre kíváncsi vagyok rá, szóval követem a kérdést.

Egy ateista

2017. júl. 6. 13:20
 16/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#15 mindent leirt amit en akartam igy nagy +1

szerintem jobb ha ebbol kimaradok

Xy4

2017. júl. 6. 14:31
 17/26 A kérdező kommentje:

Hölgyek,urak!

Sajnálom de nincs több "hadoválás" részemről. Egy mukkot sem irok ezzel kapcsolatban.

Szándékosan tettem ide a kérdést. Itt van jó helye.

Gondoltam,- mint azt írtam -hogy lesznek értetlenkedők, viccesen "hülyélkedők" ,beszólók.

Mind a két TUC reklámot meg kell nézni, és utána véleményt mondani kultúrális, társadalmi és vallási szempontból.

Ha ez nem megy, nem baj. Én - elnézést kérek ha ki kell ábrándítani valaki de- nem fogok ez ügyben nyilatkozni,mert nem a saját,hanem más véleményére vagyok most kíváncsi.

szép napot

2017. júl. 6. 16:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mind a két tuc reklámot?

Az egyik tuc a másik coca cola.

Most én vagyok hülye vagy te?

2017. júl. 6. 16:51
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Szándékosan tettem ide a kérdést. Itt van jó helye. "

Mégis miért? Mert te ezt kijelemtetted és punktum? Mert sem a Tuc keksz, sem a Coca-cola nem vallásos dolog, legalábbis én így tudtam, és még csak magának a reklámbeli történéseknek sincs a világon semmi köze a vallásokhoz. Vagy csak lemaradtam volna arról, hogy mostanában már ostya helyett Tuc kekszet és misebor helyett misekólát adnak templomban?

De tudod mit? Én meg kijelentem, hogy a Gyermekvállaláson belül a Terhesség kategóriába tartozik a kérdésed. Hogy miért? Mert én azt mondtam és kész.

Csak tudod ez így nem működik, mert akkor egy nagy káosz lenne az egész Gyakorikérdések oldal.

"Gondoltam,- mint azt írtam -hogy lesznek értetlenkedők, viccesen "hülyélkedők" ,beszólók."

Te most akkor prófétának érzed magad, vagy mi? Nézd, ha egy alapjában értelmetlen kérdést írsz ki, ráadásul olyan kategóriában amihez amúgy sincs a világon semmi köze, akkor eleve borítékolható hogy jönnek értetlenkedő meg vicceskedő válaszok. Ezt kigondolni igazán nem kell sok gógyi.

"Mind a két TUC reklámot meg kell nézni, és utána véleményt mondani kultúrális, társadalmi és vallási szempontból. "

Oké, de te csak egyet linkeltél. A második az kólareklám, vagy csak én értelmeztem félre? Szerinted Tuc kekszet reklámoznak benne? Legalább nézd már meg hogy miket linkelsz!

"Ha ez nem megy, nem baj. Én - elnézést kérek ha ki kell ábrándítani valaki de- nem fogok ez ügyben nyilatkozni,mert nem a saját,hanem más véleményére vagyok most kíváncsi. "

Értem. Tehát kiírsz egy olyan kérdést, aminek se füle, se farka, hiányos és hibás, ráadásul rossz kategóriában is van, de mikor erre rámutatnak, akkor te nem nyilatkozol többet. Értem én, csak unatkoztál, és jobb trollkodás már nem jutott az eszedbe. Nem rossz egyébként, de azért van még mit csiszolni a módszeren :)

2017. júl. 6. 17:20
 20/26 A kérdező kommentje:

Süttü izének, plusz a többi olvasni nem akaró,tudó, szándékosan mellébeszélő,- vagy csak egyszerüen - szellemi,etikai toprongynak! Látszik, hogy bárgyú síkhü##e,ozonlyuksérült,véglények vagytok.

Hát ha azt gondolták a hölgyek, urak, hogy ilyen választ írok, csak azért mert nem értik a kérdésemet... hát nagyon tévednek!

Vagy ha az volt a cél, hogy majd jól leoltjuk a kérdezőt, és kihozzuk belőle az indulatot, aztán rákenjük,hogy mekkora egy kultúrló...hát ez sem jött be.

Tisztában vagyok azzal,hogy az arcnélküli szájkarate elfogadott dolog a fórumon.

Nyilván tisztában vagyok azzal is, hogy ezt személyes keretek között nem engednék,engedhetnék meg maguknak a komment Bruce Lee-k.

A fentebb írtak alapján elhatárolódom az első bekezdéstől, és továbbra is maradok, az alábbi kommunikációs formánál.

Tisztelt süttürüttü, és a többi - fáradságot nem kímélve - válaszolni igyekvő tisztelt kommentelő hölgynek,úrnak !

Tisztelettel felhívom kedves figyelmüket, a 6# hozzászólásom figyelmes (újra)elolvasására,melyből kiderül, hogy az új reklámot nem találtam meg a neten. Így azt linkelni sem állt módomban.

Ugyanakkor közlöm,hogy figyelmetlenségemből kifolyólag, a 6# hozzászólás linkje nem releváns.

A kérdésben megfogalmazott termék régi reklámja, a 7# hozzászólás linkjét megnyitva tekinthető meg.

A hiányzó,-kérdéses új-,hivatkozott reklám, természetben, valamely kereskedelmi csatornán tekinthető meg.

Az én meglátásom az,hogy a kérdés megválaszolásához elengedhetetlen, mind két reklám megtekintése. Természetesen a válaszadásnál már elég a vizualizáció,ha ennek egyáltalán szükségét érzik.

Ha ez a kellemetlen malőr, zavart okozott volna a válaszadási mechanizmusukban, akkor -mostmár tisztázva a helyzetet- remélem érthetővé vált a link, és a szöveg kettőse közötti releváció.

Elnézést a kavarodásért.

Továbbá, - ezen kommentem keretein belül- szeretném eloszlatni azt a tévhitet, hogy a 11# kommentben szereplő linknek, bármi köze van a kérdésben kiírt termékhez.

Nincs köze hozzá.

Továbbá úgy érzem, bizonyára elkerülte kedves figyelmüket az a tény, hogy az csak egy példa volt arra, hogy nem mindenkinek az jut eszébe, vagy értékel úgy egy reklámot, mint amire a készítői számítanak.

A fentiek alapján úgy érzem, okafogyottá vált a 19 # válaszoló személyes(kedő?) megszólítása miatti, személyreszóló válaszadásom.

Remélem sikerült minden olyan hibát, elnézést, téves linket stb-t kiigazítani,helyretenni,ami akadályozta önöket a kérdéssel kapcsolatos okfejtésük,meglátásuk kifejtésében.

Szép napot

2017. júl. 7. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!