Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bérmaszülő leszek, mit adjak...

Bérmaszülő leszek, mit adjak a bérmálkozónak?

Figyelt kérdés
Bérmaszülő leszek, és az a bibi hogy fiatal vagyok. Az egyik barátnőm kért fel arra, hogy legyek a bérmaszülője, mivel ugye a hozzátartozói gondolom nincsenek megbérmálkozva, mi pedig nagyon jóban vagyunk, én pedig meg vagyok. Mit adjak neki? Gondolom nem szokás üres kézzel bérmaszülőnek lenni, viszont saját keresetem nincsen, amiből ékszert vagy drágább ajándékokat tudnék neki venni
2017. jún. 29. 08:22
 1/2 anonim válasza:
100%
Vegyél neki egy csokor virágot meg egy rózsafüzért szép dobozban
2017. jún. 29. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Imádság és példa. Ez a kettő a legtöbb, amit adhatsz.

Egyébként, tárgyi kis ajándékként valami könyvet vennék, ha szeret olvasni (ajánlom Székely János: A hit kapuja c. könyvét, mert pont témáját tekintve is jó és fiataloknak szól). Ha nem szeret olvasni, akkor mondjuk csináltatnék egy szép fényképkeretet gravíroztatva és tennék bele egy közös képet.

2017. jún. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!