Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik nem vallásos születtetek,...

Akik nem vallásos születtetek, hogy lettetek keresztyének?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 21:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: "Akik nem vallásos születtetek, hogy lettetek keresztyének?"

Én nem voltam vallásos. Isten és Jézus kérdésben az első házasságom idején találkoztam, amikor hittanra kellett járni, hogy első áldozó lehessek, hogy templomi esküvőnk lehessen. "A nők álma a templomi esküvő."

Ekkor kezdett el érdekelni Isten és Jézus és maga az élet értelme és eredete. Azóta hívő lettem, rátaláltam Jézusra de nem lettem vallásos!

2017. jún. 27. 21:35
 12/13 KZitus ***** válasza:

Szia

Bár gyerekkoromban megkereszteltek, nem éltünk vallásos életet, főleg nem részesültem vallási oktatásban.

Bibliám sem volt - már felnőttem, de szerettem volna elolvasni. Leültem egy templom elé, és amikor jöttek ki az emberek, egy öreg bácsitól meg mertem kérdezni, hol(hogyan) lehetne a templomban Bibliát venni. Csodálkozásomra azt válaszolta - sehogy. Röviden: hazament és hozott nekem egy Károli féle Bibliát. Ez volt életem első, mai napig becsben tartott Bibliája. Miután átcsempésztem a határon, szinte állandóan olvastam, minden szabad percemben......hát így :-)

2017. jún. 28. 13:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Miért kellett átcsempészni?

Át voltak kokoval itatva a lapok?☺☺

2017. jún. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!