Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik nem vallásos születtetek,...

Akik nem vallásos születtetek, hogy lettetek keresztyének?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 21:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Úgyhogy volt probléma az életükben és segítségül vették, a polcon lévő Bibliát. Azért Biblia szerintem a legtöbb háztartásban, mint alapmű megtalálható. Ha olvassa valaki, hanem.
2017. jún. 26. 21:49
 2/13 Alain Delon ***** válasza:
58%
Vallásos született nincs.
2017. jún. 26. 21:58
 3/13 gnoomage ***** válasza:
53%
Senki sem szület vallásosnak, mindenkinek később tanítják...
2017. jún. 26. 22:03
 4/13 A kérdező kommentje:

*Akik nem vallásos CSALÁDBA születtek

(bocsánat)

2017. jún. 26. 23:07
 5/13 A kérdező kommentje:
De itt igazából konkrét történetekre lennék kíváncsi ami veletek vagy ismerőseitekkel történt,
2017. jún. 26. 23:08
 6/13 anonim ***** válasza:
47%

Az emberek elég nagy része igényli a hitet.

Az, hogy konkrétan a mi országunkban legközelebb a Biblia van - véletlen.

2017. jún. 26. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Konkret tortenet: apum pogany volt huszoneves koraig. Anyum edesanyja vallasos es templomi eskuvot akart. Apumnak ezert meg kellett keresztelkednie. Azt mondja azota is elete egyik legrosszabb dontese volt. (A templomi eskuvo mellesleg el maradt) a csaladomba mindenki ateista anyum is. Csak a manam nem.
2017. jún. 27. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Azért érdekelne, hogy ki az a beteg lelkű ember, aki a #6-ost lepontozza? És miért van ilyen sok ebből az emberből?
2017. jún. 27. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
39%

Biztos nem én pontoztam le. Engem törölni szoktak.

A kérdésre:

Nem voltak a szüleim templomba járók,de meg voltak keresztelve.

Engem személy szerint bebugyoláltak, -hogy mozdulni sem tudtam- oszt valami pongyolába öltözött fószer lelocsolta a fejem, miközben szorosan tartottak valakik.

Ezeket a valakiket szerettem később, és keresztanyunak,apunak hívtam őket.

Rájuk nem haragszom-a szüleimte sem- viszont,hogy így felnőttem a pongyolás fószerra nagyon.

Kihasználták védkezésre, mozgásra képtelen állapotomat, és orvul tették velem amit tettek!

Nyomik!

szép mapot

2017. jún. 27. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
82%

Valaki beszélt nekik Jézusról, hogy Ő meghalt minden emberért, és ez az áldozata elég volt arra, hogy aki elfogadja Őt és a tanítását ami a Bibliában van, annak örök élete lesz.

Akik beleszülettek a vallásosságba, azoknak is maguknak kell meghozni ezt a döntést.

2017. jún. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!