Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek abban, amit a Biblia...

KZitus kérdése:

Hisztek abban, amit a Biblia Armageddon túlélőiről ír?

Figyelt kérdés
A Jelenések könyvében. Ti hogyan képzelitek el a túlélést?

#túlélés #Srmagedon
2017. jún. 23. 19:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
A Biblia NEM ír az Armageddonrókl, legfeljebb valamelyik szekta hamisított Bibliája.
2017. jún. 23. 21:19
 2/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
– 16 A királyokat összegyűjti arra a helyre, melynek héber neve Harmageddón.
2017. jún. 23. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
"királyokat" ? :D
2017. jún. 24. 08:09
 4/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hatalmon levoekre utalhat

olvasd el a Jelenesek konyveben a korulotte levo reszt

szentiras.hu oldalon pl.

2017. jún. 24. 09:06
 5/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
38%

[link]

16. fejezeteben van tehat, pont a 16. szamozott mondatban

[link]

sajnos nagyon keveset tudunk rola foleg a Bibliabol

kerdes nem is annyira tudom mire vonatkozhat valaszok meg talalgatasok barmely szempontbol

de vegyuk a legidebolobbet

harcra es tulelesre gondolsz

ezt kiiktatna Isten igazsagos iteletet mert ha egy jo a harc alatt elesik akkor a gonoszok sorsara jutna

vagyis a tuleles nem a harci kepesegeken fog mulni

Jezus akkor arra tanitott volna minnel jobb harcosok legyunk

szellemi harcra inkabb gondolhatunk de az a Teremtes ota folyik

letert valo harcban az evolociu szerint alkalmaszkodoak elbuknak akik viszont Istenszerint alkalmazkodnak azok megmaradnak az orok eletre

a tulelok tehat nem a fizikailag eletkepesebbek lesznek, tehat mint az allatvilagban...

hanem azok akik szellemileg a helyes cselekedetekre vagyis Istenre hajlanak

2017. jún. 24. 09:15
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintetek úgyis csak ti élitek túl,nem elég az Őrtoronytól az egófröccs,még innen is visszaigazolást akarsz? Olvasgassátok a honlapotokon a vonatkozó részeket,aztán örüljetek magatoknak,hogy jampik vagytok.
2017. jún. 24. 12:10
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Megint egy KZitus féle, illetve egy Jehova Tanúi féle ál kérdés. Tudják, hogy csak ők igazulnak, tudják, hogy csak ők mennek üdvösségre, de mégis felteszik a kérdést, hogy látassék a gőgjük. Bravó! Kedves KZitus, nem elég nektek az ŐNtorony? Nem elég az, hogy önmagatoknak tetszelegjetek? :)
2017. jún. 24. 13:28
 8/14 changename ***** válasza:
Igen hiszek abban amit a Biblia Armageddon túlélőiröl ír, de csak is abban.
2017. jún. 24. 13:29
 9/14 changename ***** válasza:
60%

Biztos vagyok benne hogy sokan mások is hisznek abban amit a Biblia Armageddon túlélőiröl ír, miért ne hinnének?

Az egy más kérdés hogy hiszünk abban ahogy magyarázza ezt az örtorony!

2017. jún. 24. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

....És az ötödik angyal is kiöntötte csészéjét a fenevad trónjára. Erre annak országa elsötétült, és nyelvüket harapdálták fájdalmukban. 11Káromolták az ég Istenét fájdalmaik és sebeik miatt; de nem tértek meg cselekedeteikből.

12És a hatodik angyal is kiöntötte csészéjét abba a nagy folyamba, az Eufráteszbe, s kiszáradt annak vize, hogy út készüljön a Napkeletről jövő királyoknak. (Ter 15,18; Jer 50,38) 13És láttam, hogy a sárkány szájából, a fenevad szájából és az álpróféta szájából három tisztátalan szellem jön ki, mintha békák lennének, 14mert démonok lelkei ezek, akik jeleket művelnek, és a föld összes királyaihoz mennek, hogy összegyűjtsék őket a harcra a mindenható Isten nagy napjára.

15– Íme, úgy jövök, mint a tolvaj! Boldog az, aki virraszt, és őrzi ruháját, hogy meztelenül ne járjon, és ne lássák a szégyenét!

16És egybegyűjti őket arra a helyre, amelyet héberül Harmageddónnak neveznek.

A következő részben ezt olvassuk:

Az angyal azt mondta nekem: »Miért csodálkozol? Megmagyarázom én neked az asszony titkát és a fenevadét, amely őt hordozza, amelynek hét feje és tíz szarva van! 8A fenevad, amelyet láttál, volt és nincs, és megjelenik. Fel fog szállni a mélységből, és a vesztébe jut; a föld lakói pedig csodálkozni fognak – azok, akiknek a neve nincs beírva az élet könyvébe a világ teremtése óta –, amikor látják a fenevadat, amely volt és nincs. 9– Ennek ez a bölcs értelme: A hét fej hét hegy, amelyeken az asszony ül; és hét király. 10Öt már elesett, az egyik még van, a másik pedig még nem jött el. Amikor eljön, csak rövid ideig lesz maradása. 11És a vadállat, amely volt és nincs, az maga a nyolcadik, és a hétből való, és vesztébe jut. 12És a tíz szarv, amelyet láttál, tíz király, akik még nem jutottak uralomra, de mint királyok hatalmat nyernek egy órára a fenevaddal együtt. 13Ezeknek egy a szándékuk, és erejüket és hatalmukat a fenevadnak adják át. 14Harcolni fognak a Bárány ellen, de a Bárány legyőzi őket, mert ő az uraknak Ura és a királyoknak Királya; akik pedig vele vannak, azok hivatottak, választottak és hűségesek.

És mégha megvizsgáljuk a Biblia többi részét is arra a megállapításra lehet jutni ,hogy csak kétféle ember van .

vagy Jézus Krisztust követed,vagy az antikrisztust.

nics harmadik lehetőség,pld: nekem van egy szép vallásom ,vagy én a Jehova Tanúi csoporthoz tartozom,bevagyok merítketve,stb.stb...

Vagy az Úr Jézusé vagy ,aki Királyok Királya,Uraknak Ura!!

Vagy a Sátáné vagy !!

Válaszd Jézust ,hogy az Ő Királyságában élhess

örök boldogságban.

KZitus,érted e amit Jézus üzen neked?

Hogy csak azoké a túlélés,akik elfogadják Őt személyes megváltójuknak? És úgy hisznek benne ahogyan azt a Biblia kijelenti????????

Ne nekem válaszolj ,hanem Jézus Krisztusnak.

2017. jún. 25. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!