Isten tulajdonképp hazudott Ádáméknak?
Nem igazán értem a Biblia azon részét, amikor az Úr közli Ádámmal hogy meghal aznap, ahogy eszik a fáról. Pedig elég sokáig élt még utána.
Hogy kéne értelmezni ezt a részt?
#34 ez erdekes
tartalmas vitatok van:D
#40 akkor meg kevesebb jelentosege van hogy ettek e vagy sem igy a fa ertelmet veszti
de ezt egymasnak magyarazzatok meg :P
(mert az "elotte" rol van szo, utana meg nem ehettek meg isten kizavarta oket ostorral a templombol ne kereskedjenek, ja az Jezus volt :P)
"akkor meg kevesebb jelentosege van hogy ettek e vagy sem"
Egyetértek
"igy a fa ertelmet veszti"
Nem értek egyet
"Megbocsájtotta. Jézusról hallottál már?:) Amúgy meg ez nem botlás volt, hanem szabad akaratú választás. Csak a materialisták ezt a fogalmat nem tudják értelmezni, és nem is értelmezhetik"
Nem Jézusról kérdeztelek.
De igen,botlás volt,ennyire még egy anya sem szigorú a gyerekével.Csak józan paraszti ésszel élve,ha tudta,hogy esendőre lettek alkotva,akkor miért az éktelen harag,mikor kiderül,hogy nem azt választották,amit várt?
Ha erre adsz nekem egy értelmes érvet,bármilyen lista leszek neked.
#43 nem maga a fa hanem abban az esetben a fa, de mindegy ha igy erthetetlen
Xy4-sztok
"Nem Jézusról kérdeztelek. "
Nem baj, olvass, értelmezz
"De igen,botlás volt,ennyire még egy anya sem szigorú a gyerekével."
Teljesen más tészta, de egy ateista be van korlátozva, úgysem fogod megérteni. Felőlem hihetsz, amit akarsz, magadnak ártasz, nem nekem:) Részemről teljesen felesleges vitatkozni.
"miért az éktelen harag" Nem volt harag:)
"Ha erre adsz nekem egy értelmes érvet,bármilyen lista leszek neked."
Lista? Amúgy simán utána lehet nézni a keresztény teológiának. Úgy vitatkozol, hogy nem néztél ennek utána?:)
Köszönöm a módszeres terelő dumát,ezzel pont azt bizonyítod,hogy semmilyen értelmes érved nincs.
"Nem volt harag"
"Nem baj, olvass, értelmezz"
Lista,igen...materialista...Vártam,hogy mi lesz a következő,esetleg nihilista? De úgy látszik,már csak ista vagyok...ateista...
Neeee,a Pistát,ne is írd,ennyit mindent nem tudhatsz rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!