Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért utálják manapság Európáb...

Miért utálják manapság Európában az iszlámot?

Figyelt kérdés

2017. jún. 18. 17:59
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
61%
Talán a sok terrortámadás miatt?
2017. jún. 18. 19:20
 2/47 anonim ***** válasza:
59%
Amíg otthon a 4 fal között robbantgatnak, engem nem zavarnak.
2017. jún. 18. 19:23
 3/47 anonim ***** válasza:
0%

Mit szeressünk rajta, nem az igazság.

És ÁTKOT hoz, a 10 parancsolat szerint.

Én bizony nem szeretnék ilyen átkozott lenni.

2017. jún. 18. 21:05
 4/47 anonim ***** válasza:

"És ÁTKOT hoz, a 10 parancsolat szerint." #3

Idéznéd azt a konkrét igét? Köszönöm!

2017. jún. 18. 21:15
 5/47 changename ***** válasza:

Kérdező!!!!!!

Miért utálja vagy gyilkolja az iszlám a kereszténységet hazájában és miért tartja az iszlám a nem iszlámot alsó rendű fajnak és alárendeltnek?

Mikor megkapom tőlled a helyes választ, akkor olyan választ fogok neked adni hogy keresztbe fog állni tőlle a szemed.

2017. jún. 18. 21:48
 6/47 anonim ***** válasza:
Mi köze Európának az iszlámhoz, azon kívül, hogy a muszlimok sokáig próbálták Európát katonailag leigázni? Azon kívül, hogy csaknem teljesen kiírtották anno a magyar lakosságot a félhold árnyékában? Hát az iszlám? Az miért hirdetett dzsihádot a nem iszlám világ ellen? Szerintem, ha ezeken a kérdéseken őszintén eltöprengsz, akkor magad is megválaszolhatod a kérdésedet. Mellesleg sem én, sem sokan mások nem utáljuk a muszlimokat, csak nem látjuk lehetségesnek a velük való egy fedél alatt való békés együttélést. De nem azért nem, mert attól tartok, hogy könnyen eljárna a kezem, vagy kinyílna a bicska a zsebemben.
2017. jún. 18. 22:17
 7/47 anonim ***** válasza:
0%

"Mellesleg sem én, sem sokan mások nem utáljuk a muszlimokat, csak nem látjuk lehetségesnek a velük való egy fedél alatt való békés együttélést."

Pedig együtt élsz velük. Magyarországon kb 30-40 ezer muszlim él és amíg nem volt ez a muszlimellenes gyűlölet propaganda senkit nem zavartak. Európában pedig vagy 60-70 éve élnek nagyobb számban.

2017. jún. 19. 00:07
 8/47 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó! Mondj az iszlámon kívül egyetlen olyan vallást, ahol kisgyerekeket vesznek rá öngyilkos merényletekre! Mondj egyelten olyan vallást, ahol kamionnal szándékosan a tömegbe hajtani teherautóval, vagy koncerteken lövöldözni hőstettnek számít. Pár hete egy gázai rákbeteg kislányt, akit Izraelben kezeltek, elkaptak, mert robbanószert csempészett át a határon. Milyen mértékű gonoszság kell ahhoz, hogy ilyesmire rávegyen valaki egy beteg kislányt? Tényleg lehetséges ilyenekkel a békés együttélés? Mondhatod, hogy ez csak egy kisebbség, de ha a kisebbség ilyen, ahhoz kell egy támogató vagy legalábbis eltűrő többség.
2017. jún. 19. 09:06
 9/47 anonim ***** válasza:

#4nek idézem:

"Én, az Úr, vagyok a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptomnak földéről, a szolgálat házából.

Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem..."

"Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyedíziglen, akik engem gyűlölnek."

2Móz 20

2017. jún. 19. 22:11
 10/47 anonim ***** válasza:
34%

"Utolsó! Mondj az iszlámon kívül egyetlen olyan vallást, ahol kisgyerekeket vesznek rá öngyilkos merényletekre! "

Nem hallottam olyat hogy kisgyerekeket vetek volna rá erre.

"Mondj egyelten olyan vallást, ahol kamionnal szándékosan a tömegbe hajtani teherautóval,"

Két napja történt. Az elkövető a mecsetből kifelé tartó emberek közé hajtott és azt kiabálta hogy "minden muszlimot megölök".

"Pár hete egy gázai rákbeteg kislányt, akit Izraelben kezeltek, elkaptak, mert robbanószert csempészett át a határon. Milyen mértékű gonoszság kell ahhoz, hogy ilyesmire rávegyen valaki egy beteg kislányt?"

Ilyet sem hallottam, van valami forrásod is? Csak nem kurucinfo? 2014-ben Izrael kb 500 palesztin gyereket gyilkolt le, többek között vegyi fegyverrel. Biztos akkor is fel voltál háborodva és elgondolkodtál hogy lehet együtt élni zsidókkal. Néhány hete az USA lebombázott egy mecsetet, megölve több mint 200 ártatlan civilt. Biztos akkor is feltetted ezt a kérdést.

2017. jún. 20. 08:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!