Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hisztek a halál után a viszont...

Hisztek a halál után a viszontlátásban?

Figyelt kérdés

A szeretteinkkel való újra találkozásban a feltámadás után és a ház kedvenceink újra látásában ?

Én igen.

2017. jún. 5. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" de még nem támadt fel senki sem."

Jézus feltámadt, akkor máris nem jó az állításod. Erről írásos bizonyítékok is vannak a rómaiaktól, amik hitelesek. A pogányoktól. Szerinted azok leírtak volna ilyet? :))

2017. jún. 6. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:

"Erről írásos bizonyítékok is vannak a rómaiaktól, amik hitelesek."

Konkrétan itt mire gondolsz? Mert a Biblia nem hiteles, más meg nincs. Néhány történetíró leírta, hogy "a keresztények azt mondták..." - na, itt maga az esemény megint csak nem hiteles.

2017. jún. 6. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Pedig van. Római feljegyzések.
2017. jún. 6. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:

"Pedig van. Római feljegyzések."

Kész. Akkor ez mindent visz. Cáfolhatatlan forrás.

Jó, akkor Jézus feltámadt. Ez egy db 2000 év alatt. Más?

2017. jún. 6. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Annak részleteiről,ami Isten Országában vár,nem sokat tudok,de annyi bizonyos,hogy mindenki,aki elfogadta Krisztus kegyelmét,és ezt élete igazolta,ott lesz,és találkozhatom velük.

Házi kedvencek?

Nem tudom,de az bizonyos,hogy semmi sem fog hiányozni a boldogságunkhoz.

2017. jún. 6. 17:30
 16/17 KZitus ***** válasza:

Szia

Nincsen íva rról a Bibliában, hogy az állatok feltámadnának...de az embernek igen. maga Jézus mondta "Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, az élet feltámadására, akik hitvány dolgokat cselekedtek, az ítélet feltámadására” János 5:25–29.

Te elhiszed ezt Krisztusnak? Én teljes mértékben hiszek a szavának, sőt a drága hozzámtartozó sirkövére ezt a feliratott irattam:"Szólítani fogsz, és én válaszolok neked. Vágyakozol majd kezed műve után." Jób 14:15

Jób sok ezer évvel ezelőtt élt, hitt a feltámadásban, és bizalommal mondta Istennek:

" Ó, bárcsak elrejtenél a seolban,

Rejtegetnél, míg el nem fordul haragod,

Bárcsak időt szabnál nekem, és megemlékeznél rólam!

Ha meghal az életerős férfi, vajon élhet-e újra?

Kényszerű szolgálatom minden napján várakozni fogok,

Míg el nem jön szabadulásom.

Szólítani fogsz, és én válaszolok neked.

Vágyakozol majd kezed műve után." Jób 14:13-15

2017. jún. 6. 21:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen​ köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!