Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit vegyek/csináljak az...

Mit vegyek/csináljak az unokatesóm konfirmációjára?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva az én családom ateista, szóval nem tudom hogy ilyenkor mit szokás adni. 16 éves lány vagyok, ő 13 éves és szintén lány. Olyan kéne ami maximum 3-4ezer forintból kijön. És mégegy kérdés: milyen ruhát illik ilyenkor felvenni?

:)

2017. jún. 2. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elegáns ruha illik. Hogy ez egy valamilyen ing, vagy öltöny+nyakkendő az a te igényességeden múlik...

Amikor én konfirmáltam senki nem kapott a családjától semmit (csak a lelkésztől kapott mindenki egy Bibliát, meg egy énekeskönyvet). Ha valamit mégis szeretnél, mondjuk egy vallásos témával foglalkozó könyv is megteszi. Szerintem Philip Yancey olyan író, akitől vennék egy tizenévesnek is, vagy Cseri Kálmán se rossz (amit épp találsz a könyvesboltban. Vagy egy olyan könyv, ahol az év minden napjára van egy bibliai vers meg pár gondolat...

2017. jún. 2. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Nem bántásból mondom, de szerintem félreolvastad, lány vagyok. Van egy olyan ruhám, amin fehér alapon piros virágok vannak, és kb térdig ér. Ez jó lesz, vagy válasszak másikat?

2017. jún. 2. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsánat, tényleg félreolvastam. Szerintem megfelel.
2017. jún. 2. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

egyszínű sötét alsó világos felső mint évnyitó suliba

azt vegyél neki amit szeret

2017. jún. 2. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

egy kis ezüst fülbevaló, nyaklánc,karkötő, Bibliaborító, vagy egy közös jegy közös programra (kirándulás, Állatkert stb), társasjáték, könyv, szép gyertya stb.

[link]

Ha bemész szívesen segítenek, biztos, és az ember mindig talál magának is valami érdekes olvasmányt :)

2017. jún. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!