Lehet hogy hülyeség, de a papoknak lehet dohányozni?
Szia.
Szerintem kissebb gondod is nagyobb lessz annál, hogy ezen járjon ott az eszed.
Javaslom inkább most törekedj arra, hogy ne kerülj oda.
És az egészséged érdekében itt szokj le a dohányzásról.
Hajrá! ;D
Áhh....eszemben sincs dohányozni.Undorító :p
Nem vagyok hívő, pláne bagós, nem rám vonatkozik a kérdés, csak egyszerűen, ha tiltja nekik a vallás pl. A házasságot, akkor tilthatja-e a cigit is.
Dehogynem "tiltja". Csak nem itt kezdődik.
"Ha valaki az Isten templomát megrontja, megrontja azt az Isten. Mert az Istennek temploma szent, ezek vagytok ti."
1 Kor 3,17
A megtéréssel kezdődik a "kapcsolatfelvétel Istennel".
Sajnos sokan azt gondolják beleszületéssel /pl vallásos családba születnek/, vagy templomba járással, vagy csak úgy egyszerűen a Biblia olvasgatásával, esetleg mély érzülettel máris kapcsolatba kerülnek Istennel.
Sajnos ez téves, Isten ezt nem fogadja el. Nem is csodálkozhatunk az eredményen.
Meg vagyok győződve, a legtöbb katolikus pap nincs is megtérve, nincs is újjászületve, és így be sem tudták fogadni a Szent Szellemet.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ha bennük lenne a Szent Szellem, jó ízűen dohányoznának ...
Szent Szellem munkája az egyén teljes megszentelése, a szívében, szellemében kezdődik a megtéréskor, és tovább akar munkálkodni a lelkében és testében is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!