Mit tennétek ha kiderüle, hogy Isten egy 6 éves gyerek szintjén van mint a Dragon Ball Superben?
A válasz egyszerű:
Pont azt,amit te,amikor rájönnél,hogy nem egy értelmes ember vagy,hanem egy okos patkány.
Az általad belinkelt filmeket olyan istentelen kiválasztottak fundálják ki,akik haragszanak Istenre,mert Ő nem úgy ugrál,mint a pénzükön megvásárolt gojok.
Megengedte Isten a gojoknak,hogy Jákob-a csaló-óta folyamatosan holokausztokat kövessenek el rajtuk,pedig ők követelték tőle mindíg,hogy védje meg őket.
Nem akarnak rájönni,hogy Isten nem megvásárolható,s ezért mindent kifundálnak,hogy a hiszény gyermeklelkű-értelmű embereket becsapják Isten lényével kapcsolatban.
Csak három apróságot teszek hozzá.
~ Melyiknek van több értelme? Sem a papnak, sem a Dragon Ball-nak. Amit a csuhások összehordanak, azzal jó birka-befolyás alatt tartják a világot és elrejtik az igazságot.
~ Miért történnek rossz dolgok mély vallásos családokkal és akkor mi van Istennel? Nos: a Gonosz valóban tevékenykedik, de a mély vallásúak amúgy sem jó dologban hisznek és idelenti életünk teljesen máshogyan működik...
~ Én a spiritualitás által eljutottam oda, hogy Isten helyett isteni energiaáramlat van és mindannyian mi magunk vagyunk Istenek. Így ezáltal sajnos már nem tudom ebbe beleképzelni magamat. (Különben ismerem és nézem is a DBS-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!