Minek ez a nagy muszlimozás?
Felsorolok érveket, amiért értelmetlen hülyeség szidni a muszlimokat (ami sajnos a kormány propagandája miatt divat lett Magyarországon):
- a nagynénimék voltak már Tunéziába és Törökországba, pedig senki se bántotta Őket (pedig a nagynénimék keresztények)
- a barátnőm (de nem csajom, mert csak barátok vagyunk) volt már Boszniában, de senki se bántotta Őt
- az indonéziai muszlim papok a vadvilág mellett vannak: [link]
- a törökök szimpatizálnak a magyarokkal (talán az Orbán-féle uszítások miatt megutáltak minket)
- az iszlám régóta jelen van Európában (a menekültek nélkül is), lásd a bosnyákokat, albánokat (Koszovó népességének 95%-a muszlim), a tatárokat és a csecseneket
- az iszlám öt pillérébe benne van az adakozás, de a robbantás hiányzik onnan
- Malajzia és Dubai népszerű üdülőhelyek (bár a többség muszlim)
- a muszlimok is érzőlények, akárcsak mi
- gazemberek minden vallásban vannak
Ezek után mi bajod a muszlimokkal?
Azulth666
"2 Azt mondat kedves névtelen hogy a korán nem tartalmaz olyat hogy a keresztényeket ki kell irtani. De tartalmaz. Ez tény hiába vergődsz hogy az csak egy kiragadott rész. Benne van hiába tagadod."
Mert ugye te olvastad a Koránt és jobban tudod mint a muszlimok :) Egyébként ha lenne egy kis eszed enélkül is tudnád hogy hülyeséget beszélsz. Ha elő van írva a keresztények gyilkolása miért nem indul el 1,7 milliárd muszlim keresztényeket gyilkolni? :)
"3 A mostani bevándorlók minimum 40% sem írni sem olvasni nem tud a saját nyelvén sem. Ennek okán ők nem olvasták a koránt, hanem eljártak egy muszlim iskolába ahol az imám felolvasott nekik valamit. És ha az imám fanatikus volt akkor az összes diákja az lett."
Ezt a kurucinfón olvastad vagy a napimigránson?
"4 A mostani bevándorlók egy része. Nem az összes. Egy része nem is tartja be a muszlim tanításokat. Részegen bedrogozva randalíroznak, erőszakolnak meg nőket. Ha meg elkapják őket a muszlim vallás mögé bújnak, holott nem is tárták be Allah szavát."
Ezt nem értem. Eddig azt mondtad hogy elő van írva a muszlimoknak a keresztények gyilkolása most meg azt mondod nem tartják be a Korán parancsait. Akkor most melyik? :)
"5 A háborús országok mellet van pár igen gazdag békés muszlim ország is. Mért nem engedik be oda a mostani bevándorlókat? Mért jönnek ide a mi vérünket szívni? Na erre adj nekem választ. "
Legtöbb menekültet muszlim országok fogadták be. Törökország egymaga közel 3 milliót Európába meg jött 1 millió egy olyan háború miatt amit a nyugat robbantott ki. Amúgy ki szívja a te véredet? A nagy keresztény miniszterelnököd egyetlen menekültet sem fogadott be, de persze büszke arra hogy ő milyen jó keresztény. Álszentség, képmutatás úgy látszik népbetegség a keresztényeknél.
"Azért van egy kis különbség. Azokat a papokat az egyház nevezte ki, tehát jogilag őket terheli a felelősség. Egyébként miből gondolod hogy ezek a pedofil papok nem keresztények? Talán te döntöd el? Ha őket megkérdeznék biztos azt mondanák keresztények. Továbbá tisztázzunk valamit. Én azt mondtam hogy a terroristák nem éltek vallásos életet és amit tettek az teljesen ellentétes az iszlámmal, de a fejükbe nem látok bele. Lehet hogy muszlimnak vallották magukat, de lehet hogy csak agymosott drogfüggők voltak."
Azért van egy kis különbség. Azokat a Terroristákat az Iszlám tanítók nevezték ki, tehát jogilag őket terheli a felelősség. Egyébként, miből gondolod hogy ezek a Terroristák nem muszlimok? Talán te döntöd el? Ha őket megkérdeznék, biztos azt mondanák muszlimok. Továbbá, tisztázzunk valamit. Én azt mondtam hogy a Papok nem éltek vallásos életet és, amit tettek az teljesen ellentétes a kereszténységgel, de a fejükbe nem látok bele. Lehet, hogy Papoknak vallották magukat, de lehet hogy csak agymosott, drogfüggő, betegek voltak.
"Talán az a baj hogy te csak azt az egy könyvet olvasod, de a másik kérdésnél kiderült hogy nem is érted igazán."
Talán az a baj hogy te csak azt az egy könyvet olvasod, de a másik kérdésnél kiderült hogy nem is érted igazán?
"Tévedsz. Azokat a papokat az egyház nevezte ki. Te döntöd el ki keresztény és ki nem? Miért nem keresztények? Mert gyerekeke rontottak meg? Ezzel bűnt követtek el, de te is itt hazudozol az iszlámról amivel bűnt követsz el. Akkor te sem vagy keresztény?"
Tévedsz. Azokat a Terroristákat az Iszlám tanítók nevezte ki vagy mondták azt amit tettek. Te döntöd el ki muszlim és ki nem? Miért nem Muszlimok? Mert embereket nyomrítottak meg? Ezzel bűnt követtek el, de te is itt hazudozol a Kereszténységről, amivel bűnt követsz el. Akkor te sem vagy Muszlim?
"Kérdeztem, te erre írtál valamit, amire hoztam bibliai verseket, majd ezek hatására már változtattál a nézeteden, mikor felhívtam erre figyelmed visszatértél az első változathoz és jöttek a hazugságok az iszlámról :) Ez történt."
Hát... ha te így látod. :D
"Tehát megint ott tartunk hogy 12,7 milliárd muszlim nem tudja helyesen értelmezni a Koránt de te igen, úgy hogy el sem olvastad :) Eddigi hozzászólásaid alapján tizenéves lehetsz. Legyen az a házi feladatod hogy megnézed a Bibliában Jézus mit mond a hazug emberről. Egyébként meg annál a kérdésnél az utolsó hozzászólásomban több Korán verset is hoztam amiket nem ártana elolvasnod"
Tehát megint ott tartunk, hogy kb. 1,2 milliárd Keresztény nem tudja helyesen értelmezni a Bibliát, de te igen, úgy hogy el sem olvastad? :) A korommal kapcsolatban pedig eléggé mellé löttél. Találgass még egy picit. :D Legyen az a házi feladatod, hogy megnézed a Koránban mit ír a háborúról és harcról azok ellen, akik nem hiszik Allahot és a méylen tisztelt Mohamed (
aki nagy valószínűséggel pedofil volt valóban [link] ) állításait. Egyébként, meg annál a kérdésnél az utolsó hozzászólásomban több Bibliai verset is hoztam, amiket nem ártana elolvasnod. A föld népessége pedig 7,4 volt 2016-ban a mai napig SACC ennyi, sokkal több nem lehet, tehát azért az a 12,5 milliárd muszlim kicsit sok számomra. :)
Balinhun
"Azért van egy kis különbség. Azokat a Terroristákat az Iszlám tanítók nevezték ki, tehát jogilag őket terheli a felelősség. Egyébként, miből gondolod hogy ezek a Terroristák nem muszlimok? Talán te döntöd el? Ha őket megkérdeznék, biztos azt mondanák muszlimok."
Miféle iszlám tanítók? :) Ebből is látszik hogy fogalmad sincs miről is beszélsz. Az iszlámban nincs egyház, így nincs is aki kinevezhetné ezeket. Úgy látszik a magyar nyelv értelmezésével is gondod van. Nem mondtam hogy ezek az emberek nem vallják magukat muszlimnak. Pont azt írtam lehet hogy muszlimnak vallják magukat de tetteik ellentétesek az iszlámmal.
"A föld népessége pedig 7,4 volt 2016-ban a mai napig SACC ennyi, sokkal több nem lehet, tehát azért az a 12,5 milliárd muszlim kicsit sok számomra. :)"
1,7-et akartam írni de ezt t is tudod.
A többire nem reagálok mert értelmetlen. Azt gondolotam hogy tizenéves lehetsz de visszavonom. Utolsó hozzászólásod alapján kb. 7 éves értelmi szintjén vagy.
"és a méylen tisztelt Mohamed (
aki nagy valószínűséggel pedofil volt valóban [link] )"
A dzsihadfigyelo egy szélsőséges oldal ami hazugságokat terjeszt az iszlámról. Érdekes hogy kereszténynek mondod magad és ezt veszed alapul mint forrás. Mohamed próféta nem volt pedofil. Ez megintcsak egy rágalom részedről, de úgy látom nálad ez alap. Ezek nem tények hanem hazugságok. A kis szíved vágya hogy igazak legyenek mert ezzel akarod igazolni a saját vallásod helyességét. Gyönyörü mintapéldája vagy annak milyen az álszent, képmutató keresztény. És még ki is jelentetted hogy benned van a szentszellem :) :) Mégha létezne is, messziről elkerülne téged.
"Miféle iszlám tanítók? :) Ebből is látszik hogy fogalmad sincs miről is beszélsz. Az iszlámban nincs egyház, így nincs is aki kinevezhetné ezeket. Úgy látszik a magyar nyelv értelmezésével is gondod van. Nem mondtam hogy ezek az emberek nem vallják magukat muszlimnak. Pont azt írtam lehet hogy muszlimnak vallják magukat de tetteik ellentétesek az iszlámmal.
(Integet és bólogat)
"A föld népessége pedig 7,4 volt 2016-ban a mai napig SACC ennyi, sokkal több nem lehet, tehát azért az a 12,5 milliárd muszlim kicsit sok számomra. :)"
"1,7-et akartam írni de ezt t is tudod."
Hát én nem tudom, ez te tudod. :D
"A többire nem reagálok mert értelmetlen. Azt gondolotam hogy tizenéves lehetsz de visszavonom. Utolsó hozzászólásod alapján kb. 7 éves értelmi szintjén vagy."
Tán nekem sem kéne már, mert megint nem jutunk semmire és sehova sem. :D Tehát, ez innentől már megint értelmetlen.
"A dzsihadfigyelo egy szélsőséges oldal ami hazugságokat terjeszt az iszlámról. Érdekes hogy kereszténynek mondod magad és ezt veszed alapul mint forrás. Mohamed próféta nem volt pedofil. Ez megintcsak egy rágalom részedről, de úgy látom nálad ez alap. Ezek nem tények hanem hazugságok. A kis szíved vágya hogy igazak legyenek mert ezzel akarod igazolni a saját vallásod helyességét. Gyönyörü mintapéldája vagy annak milyen az álszent, képmutató keresztény. És még ki is jelentetted hogy benned van a szentszellem :) :) Mégha létezne is, messziről elkerülne téged."
Itt is inkább a Szent Szellem részt átugrom, mert megint 5 napon át nem óhajtom ugyan azt leírni neked, amit már vagy 10x leírtam a régi kérdésnél 3-4 napon keresztűl. Az, hogy ezt te nem akarod megérteni így sajnálatos, de nem érdekel mit írogatsz ezzel kapcsolatban már. :D Tehát, én mostantól a többi dolgodra (tán ez gyerekes) egy bólintással és egy integetéssel fogok reagálni, mert TE tudod egyedül, hogy mi áll a Bibliában, sőt TE mindent tudsz mindenről, Értelmetlen eztán nekem bármit is írnom a te feltevéseidre, hiszen én úgy is csak hazudok. :)
"Ki mondta hogy a fele? Már a pápa is 2 százalékról beszélt, a valóság pedig a többszöröse szokott lenni az ilyen jellegű büntetetteknél."
Ha a pápa dupla annyiról beszélt, akkor valószínűleg azért, mert már beleszámolta a fényre nem derülő eseteket. Egyébként viszont az általad linkelt oldal és a Wikipédia oldala is egyaránt kicsivel 1 százalék alatti értéket mutat, vagyis ez az, ami tény, amit biztosan tudunk.
"Országonként 1-2, persze :) Templomomként 1-2 az inkább lenne közelebb."
Miért? Mert a nézezetednek ez kedvezne? Na innen látszik, micsoda elfogultság van benned a kereszténységgel szemben. Ez már tényleg röhejes.
"Na ez a marhaság. Senki nem születik melegnek vagy pedofilnak. Menetr közben lesz az bizonyos helytelen körülmények között mint például kötelező nőtlenség."
Hol van a bizonyíték? Hol van amivel igazolja ezt? Most sem a te üres szövegelésedre lennék kíváncsi, de te már megint a szubjektív véleményedet tolod ide elém. Hol van az orvosi kutatás, ami igazolja, hogy attól lesz valaki meleg, vagy pedofil, mert nő nélkül él? Bocs, de én legalább hoztam egy wikipédiás cikket, ami meg is jelöli a forrásokat, nem úgy mint egy bulvár-cikk. Eszerint több a pedofil pl. a tanárok között is, mint a papok között. Erre mi volt a válaszod? Biztos katolikus volt a szerkesztő... Nem érzed magad nevetségesnek? Nem érzed, hogy ez mennyire kevés?
Balinhun
"Itt is inkább a Szent Szellem részt átugrom, mert megint 5 napon át nem óhajtom ugyan azt leírni neked, amit már vagy 10x leírtam a régi kérdésnél 3-4 napon keresztűl."
Ha benned van a szentszellem akkor bizonyítsd be. Biblia szerint ezekkel a képességekkel kellene rendelkezned ha tényleg benned van a szentszelem:
Márk 16:17 Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak,
Márk 16:18 kígyókat vesznek kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak."
Bárki mondhatja hogy benne van a szentszellem. Bizonyítsd! Azt azért nem kérem hogy mérget igyál, de a többit nyugodtan prezentálhatnád :)
Istvan35
"Ha a pápa dupla annyiról beszélt, akkor valószínűleg azért, mert már beleszámolta a fényre nem derülő eseteket. Egyébként viszont az általad linkelt oldal és a Wikipédia oldala is egyaránt kicsivel 1 százalék alatti értéket mutat, vagyis ez az, ami tény, amit biztosan tudunk."
Nyilván a pápa nem fogja azt mondani hogy 10-15 %, de azt sem mondhatja hogy 1% hiszen mindenki tudja hogy ennél több ezért a 2%-nál kiegyezett. Az ilyen bűncselekményekre az jellemző hogy jóval több a valós szám mint ami kiderül. A filmben például 6 % hangzik el.
"Miért? Mert a nézezetednek ez kedvezne? Na innen látszik, micsoda elfogultság van benned a kereszténységgel szemben. Ez már tényleg röhejes."
Az én nézetemnek az kedvezne ha egy ilyen eset sem lenne sehol. A templomonként 1 esetet nem tényként állítottam hanem arra válaszként hogy szerinted országonként 1 eset igaz lehet :) Kb ugyanolyan hülyeség :) Egyébként nem csak a konkrét szám a fő probléma hanem hogy az egyház megpróbálta eltitkolni amit a pápa is elismert, és a cikk szerint a lebukott papok háromnegyede enyhe büntetést kapott. Szóval az egyház inkább védi a pedofil papokat ahelyett hogy keményen büntetné. Na ez itt a gond.
"Hol van a bizonyíték? Hol van amivel igazolja ezt? Most sem a te üres szövegelésedre lennék kíváncsi, de te már megint a szubjektív véleményedet tolod ide elém. Hol van az orvosi kutatás, ami igazolja, hogy attól lesz valaki meleg, vagy pedofil, mert nő nélkül él?"
Orvosok nyilatkoztak úgy hogy senki nem születik melegnek vagy pedofilnak. Külső tényezők miatt lesznek azok. A Nőtlenség csak egy ilyen külső tényező. Egyébként te egyet értesz a papi nőtlenséggel mint katolikus? Van Bibliai alapja? Szerintem totál értelmetlen és ilyen szörnyűségekhez vezet.
Egy kérdés. Balinhun úgy nyilatkozott hogy benne lakozik a szentszellem. Te hogy látod? Tényleg lehetséges hogy belé költözött, annak ellenére hogy hazudik mint a vízfolyás?
Ha benned van a szentszellem akkor bizonyítsd be. Biblia szerint ezekkel a képességekkel kellene rendelkezned ha tényleg benned van a szentszelem:
Márk 16:17 Azokat pedig, akik hisznek, ezek a jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek ki, új nyelveken szólnak,
Márk 16:18 kígyókat vesznek kezükbe, és ha valami halálosat isznak, nem árt nekik, betegre teszik rá a kezüket, és azok meggyógyulnak."
Bárki mondhatja hogy benne van a szentszellem. Bizonyítsd! Azt azért nem kérem hogy mérget igyál, de a többit nyugodtan prezentálhatnád :)
Ha azt mondanám, hogy hát voltam a Szaharán és megmart egy király kobra, de imádkoztam Krisztus nevében és felgyógyultam a betegségből 3 nap alatt, elhinnéd kedves Muszlim hozzászóló? :) Szerintem, ha az eddigi dolgokat nézem akkor biztosan állítom, hogy nem lesz a válaszod. :D A másik dolog, amit Istvánnak írtál, mivel rólam szól én is válaszolnék rá. Az, hogy én milyen ember vagyok én és Krisztus dolga, ha...mégegyszer mondanám... HA! valami bajunk van egymással, felnőtt emberek módjára, gyanítom, hogy megfogjuk tudni ezt beszélni Istvánnal. Tehát, István, ha bajunk van akkor tessék szólni, bár nem hiszem, hogy ingereltük volna egymást. :) Légyszíves, ne húzd a másik agyát és ne uszíts rám senkit, mert ezt egy köpéssel tudom lereagálni. (Ez a rész a Muszlim hozzá szólónak szól, NEM István35) :) Köszi...
"Ha azt mondanám, hogy hát voltam a Szaharán és megmart egy király kobra, de imádkoztam Krisztus nevében és felgyógyultam a betegségből 3 nap alatt, elhinnéd kedves Muszlim hozzászóló? :)"
Mivel nehezedre esik az igazmondás, nem, nem hinném el. Márcsak azért sem mert a Szaharában nem él király kobra :)
"HA! valami bajunk van egymással, felnőtt emberek módjára, gyanítom, hogy megfogjuk tudni ezt beszélni Istvánnal. Tehát, István, ha bajunk van akkor tessék szólni, bár nem hiszem, hogy ingereltük volna egymást. :) Légyszíves, ne húzd a másik agyát és ne uszíts rám senkit, mert ezt egy köpéssel tudom lereagálni."
Látom még paranoiás is vagy :) Nem uszítok rád senki. Kérdés annyi volt hogy István, szerint elképzelhető-e hogy beléd költözött a szentszellem. Mi a problémád ezzel a kérdéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!