Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Minek ez a nagy muszlimozás?

Minek ez a nagy muszlimozás?

Figyelt kérdés

Felsorolok érveket, amiért értelmetlen hülyeség szidni a muszlimokat (ami sajnos a kormány propagandája miatt divat lett Magyarországon):

- a nagynénimék voltak már Tunéziába és Törökországba, pedig senki se bántotta Őket (pedig a nagynénimék keresztények)

- a barátnőm (de nem csajom, mert csak barátok vagyunk) volt már Boszniában, de senki se bántotta Őt

- az indonéziai muszlim papok a vadvilág mellett vannak: [link]

- a törökök szimpatizálnak a magyarokkal (talán az Orbán-féle uszítások miatt megutáltak minket)

- az iszlám régóta jelen van Európában (a menekültek nélkül is), lásd a bosnyákokat, albánokat (Koszovó népességének 95%-a muszlim), a tatárokat és a csecseneket

- az iszlám öt pillérébe benne van az adakozás, de a robbantás hiányzik onnan

- Malajzia és Dubai népszerű üdülőhelyek (bár a többség muszlim)

- a muszlimok is érzőlények, akárcsak mi

- gazemberek minden vallásban vannak

Ezek után mi bajod a muszlimokkal?

2017. máj. 11. 13:34
 41/100 anonim ***** válasza:

Kedves imakommandós

Az Ószövetség Isten szava vagy sem? Ha igen akkor ez egyenlő Jézus szavával hiszen szerintetek ő Isten, és ha így van, parancsot adott népek kiirtására, nők és gyerekek legyilkolására.

"Viszont a Koránt ha szó szerint veszik, akkor lesznek igazi iszlám hívők, vagyis terroristák."

Akkor nem olvastad a Koránt mert ha szó szerint vesszük akkor önvédelemről van szó. A terroristák pedig hozzád hasonlóan soha nem olvasták a Koránt.

2017. máj. 12. 08:32
 42/100 imakommandós ***** válasza:

Tisztelt 43-as.

Igen Jézus adhatott ki ilyen parancsot mint igaz bíró. Hitem szerint a Sodomaiak városait is az Ő parancsára pusztitotta el Isten. Mi ezzel a gondolatmenettel a célod? Még mindig nem hoztál olyan verset a Bibliából, amely parancsot ad keresztényeknek erőszakra más világnézetűek ellen, pedig innen indultunk. :)

Az, hogy Isten Izrael által itélet alá vont népeket asszonyostól, gyerekestől, nem örök érvényű mindenkire vonatkozó parancs.

Csak azt ne mondd, hogy az iszlám végső célját, mi szerint az egész világot iszlám uralom alá kell hajtani, a Korán önvédelmi harcokkal írja elő, vagy így fog beteljesedni. :d

Nem kell senkinek kiolvasnia a Koránt, hiszen szinte bárhol kinyitja valaki, fegyveres harcra való buzditást talál.

Tény viszont az is, hogy a Koránban ezen a téren van >>>valódi<<< belső önellentmondás.

2017. máj. 12. 09:09
 43/100 anonim ***** válasza:
9%

Kedves imakommandós

Tehát szerinted az nem probléma hogy Jézus tömegmészárlásra adott parancsot válogatás nélkül. Nők és gyerekek legyilkolására. Az iszlám szerint nőket és gyerekeket még háború esetén szem szabad bántalmazni. Hozzáteszem, az iszlám álláspontja az hogy Jézus próféta volt és biztos hogy nem tett ilyet, szóval csak a keresztények szerint tömeggyilkos Jézus, ami szerinted jogos büntetés.

"Az, hogy Isten Izrael által itélet alá vont népeket asszonyostól, gyerekestől, nem örök érvényű mindenkire vonatkozó parancs."

Pedig ez motiválta a kereszteseket is. A pápa adta ki a parancsot aki Isten földi helytartója és pont így jártak el a keresztesek ahogy ezekben a versekben szerepel tehát igencsak

"Csak azt ne mondd, hogy az iszlám végső célját, mi szerint az egész világot iszlám uralom alá kell hajtani, a Korán önvédelmi harcokkal írja elő, vagy így fog beteljesedni."

Ahogy mondtam a Korán tiltja az erőszakos vallásterjesztést. Ez egyértelmű és az is hogy azok a versek önvédelemre vonatkoznak. Érdekes hogy te úgy gondolod, jobban ismered a Koránt miközben el sem olvastad.

Az igazi ellentmondás az hogy a kereszténység amni a "szeretet vallása" egész népek kiirtására adott parancsot és teszi ezt ma is. Látjuk hogy a Nyugat mit művel a Közel-Keleten, és aljas módon a muszlimokat állítja be terroristának, miközben muszlimok millióit gyilkolják le. Ez az aljasság, képmutatás és álszentség magas foka.

2017. máj. 12. 10:22
 44/100 anonim ***** válasza:

45 Mért nem vállalod a neved?

A koránban is benne van hogy a hitetleneket el kell pusztítani.

Magyarázhatod akár hogyan benne van és kész.

Én nem azt mondom hogy a keresztény vallás jobb, vagy könyörületesebb. a történelem során elég sok bűnt követtek el a vallás nevében.

De most a mai helyzetet kell nézni. Az pedig az hogy a menekültek meg akarják mondani mit ehetünk, mit ihatunk, miben hihetünk.

Hány keresztény megy egyetemre hogy hirdesse, a muszlimokat ki kell irtani? Mert az egyik amerikai egyetemen a muszlim tanár a keresztények elleni háborúra szólította fel a tanulókat. Az óvodában (Ausztriában) a gyerek nem fogad szót az óvónőnek mert nő. nem játszik a többiekkel mert keresztények. Az általános iskolákban a muszlimok terrorizálják a keresztényeket. Mert beléjük van nevelve a gyűlölet. Ezeket kellene integrálni. De hogyan?

2017. máj. 12. 10:46
 45/100 imakommandós ***** válasza:
100%

Tisztelt 42 %-os válaszoló!

Csak kibújt a szög a zsákból? :)

A válaszodból az olvasható, hogy nincsenek terroristák hanem csak ártatlan muszlimok akik önvédelmi harcot folytatnak, és a keresztények adják ki a parancsot most is népirtásokra, ezért kénytelenek harcolni. Ez a szélsőséges terrorizmus bűnpártolása. Lehet csak egy lépés választ el, hogy beállj a fegyveres "mártírok" sorába.

Az igazi kereszténység soha nem volt politikai hatalom birtokában, akkor sem amikor pápák küldtek keresztes hadjáratba embereket.

2017. máj. 12. 10:55
 46/100 anonim ***** válasza:
100%
imakommandós ne a % átval nevezd meg mer az erősen csökkenni fog neki :)
2017. máj. 12. 10:59
 47/100 anonim ***** válasza:

Kedves Azulth666

"45 Mért nem vállalod a neved?"

Te vállalod a neved? :) A személyidben Azulth666 szerepel. 666 amugy nem a Sátán szimbóluma?

"A koránban is benne van hogy a hitetleneket el kell pusztítani.

Magyarázhatod akár hogyan benne van és kész."

Nincs benne. Tudod honnan tudom? onnan hogy veled ellentétben elolvastam.

"De most a mai helyzetet kell nézni. Az pedig az hogy a menekültek meg akarják mondani mit ehetünk, mit ihatunk, miben hihetünk.

Hány keresztény megy egyetemre hogy hirdesse, a muszlimokat ki kell irtani? Mert az egyik amerikai egyetemen a muszlim tanár a keresztények elleni háborúra szólította fel a tanulókat. Az óvodában (Ausztriában) a gyerek nem fogad szót az óvónőnek mert nő. nem játszik a többiekkel mert keresztények. Az általános iskolákban a muszlimok terrorizálják a keresztényeket. Mert beléjük van nevelve a gyűlölet. Ezeket kellene integrálni. De hogyan?"

Tipikus példája vagy az agymosott embernek. Hány muszlimot ismersz személyes? Egyes esetek alapján ítélsz meg egy egész vallást és 1,7 milliárd embert ami kicsit sem okos dolog. Itt vannak a pedofil keresztény papok. A te logikád alapján akkor a keresztény egyház engedi a pedofíliát. Tény hogy sok ilyen pedofil pap van de ettől én nem gondolom hogy a keresztény vallás ezt támogatja, de a te felfogásodból ez következik.

2017. máj. 12. 11:02
 48/100 anonim ***** válasza:
9%

Kedves imakommandós,

"A válaszodból az olvasható, hogy nincsenek terroristák hanem csak ártatlan muszlimok akik önvédelmi harcot folytatnak, és a keresztények adják ki a parancsot most is népirtásokra, ezért kénytelenek harcolni. Ez a szélsőséges terrorizmus bűnpártolása. Lehet csak egy lépés választ el, hogy beállj a fegyveres "mártírok" sorába.

Az igazi kereszténység soha nem volt politikai hatalom birtokában, akkor sem amikor pápák küldtek keresztes hadjáratba embereket."

Látom attól sem riadsz vissza hogy kiforgasd a szavaimat. Egyre jobban látszik milyen keresztény is vagy te. Nem azt mondtam hogy nincsenek terroristák hanem azt hogy aki ilyet tesz az nincs tisztában az iszlámmal és azt hogy az ilyen terrorszervezetek a Nyugat pénzeli.

Továbbá tény hogy az USA és a Nyugat ment a közel-keletre és kb 2-3 millió muszlim halálát okozta.

"Az igazi kereszténység soha nem volt politikai hatalom birtokában, akkor sem amikor pápák küldtek keresztes hadjáratba embereket."

És ki az igazi keresztény? Talán te? :) Kiforgatod a szavaimat és hazugságokat terjesztesz egy másik vallásról hogy így igazold az állításaidat.

Az is tény hogy a keresztények szerint a pápa Isten helytartója és vallási kérdésékben tévedhetetlen. A pápa indította a kereszteshadjáratokat, aki egész városokat irtottak ki ahogy azokban a bibliai versekben olvasható.

2017. máj. 12. 11:10
 49/100 anonim ***** válasza:
100%

Te melyik koránt olvastad? Mert ha nem volt benne akkor a magyarra fordított erősen cenzúrázott változatot.

Amúgy a bibliából is igen sok részt kihagytak ami kiverte volna a biztosítékot.

A 666 azt jelenti én vagyok az ördög. (Amúgy meg csak jól néz ki)

Barátom te vagy agy mosott. Én találkoztam a migrénsokkal. Beszéltem velük. Dolgoztam velük. És már az elején leszögeztem hogy nem mindegyikük terrorista. De sajnos a kultúrájuk része az erőszak. Ezt nem lehet letagadni. Nem mindegyik erőszakos még mielőtt ezt vágnád a fejemhez. De többségük az. Ráadásul azt ígérték nekik hogy az EU ban mindent megkapnak amire vágynak. Hogy itt van a Kánaán. Idejöttek és mi van? Menekülttábor meg nyomor. Persze hogy felkapják a vizet. Hát nekünk nem ezt ígérték.

Persze hogy nem csak kellet pár millió balek hogy pár ember meggazdagodjon. Mert erről szól az egész.

Itt Magyarországon dolgoztam olyan nővel aki Afganisztánból menekült. Nem követelőzött. Dolgozott. Mert menekült volt. Akik most jönnek azok nem menekültek hanem katonák.

2017. máj. 12. 11:26
 50/100 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszem el hogy egyikőtök sem érzi mennyire meddő ez a vita...
2017. máj. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!