Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kérhetek jelet?

Kérhetek jelet?

Figyelt kérdés
Van valami amit nagyon szeretnék már régóta. Tudni szeretném,hogy megkaphatom-e. Ezért szeretnék Istentől kérni egy jelet. Nem rég lettem csak hívő. Kérhetek tőle egy jelet? És ha igen honnan fogom majd tudni,hogy az az?

2017. máj. 6. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha neked még jelekre van szükséged ahhoz, hogy megbizonyosodj Isten hatalmáról, akkor még nincs elég hited benne...
2017. máj. 6. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem Isten hatalmáról szeretnék bebizonyosodni. Azt szeretném tudni hogy meg fog-e történni amire várok vagy sem.
2017. máj. 6. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megtörtént az lesz a jel.
2017. máj. 6. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen jelet szerintem csak akkor kérhetsz, ha újjászületett hívő vagy és a szeretet gyakorlásának támogatásához kell, azaz Isten útján jársz
2017. máj. 7. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet kaptál már, csak nem tudsz róla. :)
2017. máj. 7. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszer egy hegymászó szerette volna meghódítani a csúcsot. Annyira buzgó volt, hogy éjjel is mászott a sötétben, pedig nem kellett volna. Megcsúszott és belezuhant egy mély szakadékba. Ugyan a biztonsági kötél megtartotta, de tudta, hogyha nem jut fel, biztonságos helyre, akkor meg fog fagyni az éjjel. Fel nem tudott mászni, nem volt mibe kapaszkodni. Így elkezdett imádkozni:

- Isten, ha most segítesz rajtam, megígérem, életem végéig hinni fogok benned, és hirdetni fogom a csodát, amit velem tettél.

Hallva ezt, megsajnálta Isten a hegymászót és így szólt hozzá:

- Vágd el a kötelet.

Erre a hegymászó:

- Hogy vágnám már el? Akkor lezuhanok és meghalok. Akkor inkább itt maradok.

Másnap reggel a hegyi mentők találtak rá. 20 centire lógott a földtől. Ha elvágja a kötelet, akkor megmenekül.

---

Nah hát persze ez csak egy vicc, de kb. ilyen lesz a te jeled is, készülj fel. Csak utólag fogod tudni, hogy mi volt az.

2017. máj. 7. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kérhetsz jelet. Sőt, kérj is. Aki kér, az kap. De ne csak azt kérd, hogy kapj jelet, hanem azt is, hogy ha megkaptad, akkor azt vedd észre, és érezd, hogy Istentől van. És azt is kérd tőle, hogy tudj igazán szívedből hinni abban, hogy azt a jelet meg fogod kapni. Meg fog segíteni, sőt utólag azt is kinyilvánítja majd, hogy hogyan segített. Isten vezérelt hozzád, hogy ezt elmondjam neked.
2017. máj. 9. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!