Őszintén emberek ti nem éreztettek sajnálatot Jézus iránt amit miattunk el szenvedett nagyon nagy áldozatot vállalva miértünk a szenvedései által úgy fizikailag mint lelkileg egyaránt?
Figyelt kérdés
Én nem szégyenlem az érzéseim szó szerint sirva fakadtam amikor meg láttam Jézust a Passió cimü filmben vagy a Jézus élete cimü filmben az át élt fájdalmait látva nagyon szomorú voltam hogyan ilyen nagyon szeret minket a jó Isten ez nagyon nagy Szeretetre vall. Dicsőség Istennek!2017. ápr. 25. 23:36
31/36 anonim válasza:
"érdekes, tehát egy vallási felekezet ami kiirtott minden más vallást megalakulása előtt a saját megváltóját megölte?"
Te most miről beszélsz?
"a jézusodnak köszönhetjük a sötét középkort is de ilyen apróságokkal ne foglalkozz hisz az a hited sértené"
Honnan tudod,hogy mi a hitem,és mi sérti?
De ha már belekezdtél ebbe az "apróságba",fejtsd már ki légy szíves,hogy miért köszönhetjük Jézusnak a sötét középkort?
32/36 A kérdező kommentje:
Ki mondja meg ?
2017. ápr. 28. 08:12
33/36 anonim válasza:
"miattunk el szenvedett"
Bűntudatkeltésben mindig élenjárt a Keresztény szekta.
34/36 timtam válasza:
mi ez a komment hogy a saját megváltóját megölte? a Zsidók adták őt római kézre.... ha valami...
35/36 timtam válasza:
A sötét középkornak miköze van Jézushoz? Az egyház többé-kevésbé eltért Jézus tanitásaitól ez igaz de az Emberek mindig hibáznak csak érdekes módon mindig a keresztényeken csattan az ostor pedig a háború vámszedői vagyis a bankár-oligarchiák nem keresztények.......
36/36 anonim válasza:
Egyáltalán nem, magának köszönheti meg az atyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!