Milyen az eletetekben Isten, ill. Satan?
Nem igeszakaszokra lennek kivancsi, hanem arra, hogy az eddigi elettapasztalataitok alapjan, milyennek ismertetek meg oket?
Tudom van aki egybol rairna h hat en a satant nem szeretnem megismerni blablabla, valoszinuleg az ilyen nem erti a kerdesem, az ilyentol nem is varok valaszt.
1,2,4,5
Legalább megpróbáltak válaszolni,ahogy a kérdező kérte.
A többi....?!
Tini koromban volt egy szüz máriás kis kabalám. Sokat szorongattam imádkoztam hozzá. Főleg azért hogy az akkori barátnőm-később feleségem- ne legyen terhes .😂
20-21 évesen még mindig hordtam a jobb első zsebben.
A jobb hátsóban azért a boxert hordtam 😂Sokszor szorongattam más okok miatt.
21 évesen szétmentünk az akkori nejemmel.
Megigértem istennek, hogy ha följutok lerugdosom az égből az biztos.
Később sok kinlódás után "rendbe" jött az életem. Így akartam nem ő tette. A boxer is eltünt a szűz máriával eggyütt.
Mindig éreztem,hogy valami nem stimmel ezzel a világgal. Próbáltam olvasni a bibliát. Elképedtem a benne lévő sötét gonoszságtól, a következetlenségtől a pusztító, gonosz zsidó istentől.
5 évembe került mire meg tudtam szerezni a Koránt. Ez sem sokkal külömb a bibliánál.
Az elkövetkező 20 évben mindent elolvastam, ami a kezembe került, így olyan nem fősodratú véleményeket, könyvek sokaságát mint mostanság "A menekültipar".
Még mindig azt gondoltam, hogy csak jó az isten, csak én nem értem. Minnél jobban akartam, bármit megkerestem, elvette. Igy vagy úgy, de alig jutottam előre saját erőből.
Hobbi keresztény lettem csak papíron voltam az.
Pedig képes voltam hülyét csinálni magamból, vagy várni a megfelelő pillanatra, hogy egy csigát vagy egy gilisztát eltegyek az útból.
A koldusoknak nagyon sokszor adtam. Volt hogy az utolso 500 ft. omat adtam nekik. Nekem csak apróm maradt. Nem isten miatt hanem mert így gondoltam.
Csak nem volt oké. Csalódtam az emberekben,megismertem őket.
Senkire semmit nem mondok a háta mögött és ilyen beszélgetésben sem veszek részt. Ezt tudomására hozom mindenkinek.
A lényeg hogy találkoztam a Sátánizmussal a spirituális és az autodeista részével. Mert csak ez a Sátánizmus a többi ábrahámita csökevény, rosszindulat teremtette sztereotip mocsok.
Amióta Sátánista vagyok még több könyvet olvasok.
Hindu,keleti vallások, ókori, közép-és újkori filozófusok írásait. Vallástörténetet. Mitológiát,történelmet. Mágikus írásokat ősi jelek jelentéséről. Mire használják,hogy fordítják ki őket ma.
Ma is szeretem az állatokat,a természetet csak ma már felelősségteljesen.
Az embereket továbbra is kétszínű sz@rnak tartom. Legalábbis a 80% át. Önzö érdek emberek. Ábrahámiták. Vallásosak. Álhitűek hazug mosolyal.
Még mindig adok a koldusnak, és még 40 fölött sem szoktam le a csigák,giliszták védelméről. Úgy vagyok vele hogy ha rajtam múlik ő is élni fog.
Viszont emberből van egy pár akiért nem hajolnék le.
Továbbra sem tervezek senkit és semmit feláldozni.
Az emberi és állati áldozatot egyébként határozottan elutasítja a Sátánista.
A véráldozatot meghagyjuk az ábrahámita rajongóknak.
Sátánra isteni barátként tekintek. Ő nem igényli, én pedig nem csúszok mászok előtte. Tisztelem őt mint tanítót mint segítőt mint barátot..
Agapé Satanas!
Hát ennyi! Én így állok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!