Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért az Iszlám a világ...

Miért az Iszlám a világ legjobban terjedő vallása?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos, hogy a kérdésben kizárólag az eredeti Európaiak, és Amerikaiak nagy mennyiségű, Iszlámba való megtéréséről érdeklődök, és nem a bevándorlókról!!!
2010. máj. 14. 10:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
nos ha csak annyi keresztény templomot engednének meg keleten mint a keresztények nekik itt akkor nem volna olyan terjedőbe
2010. máj. 16. 15:20
 12/25 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem!
2010. máj. 16. 18:18
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

"Miért az Iszlám a világ legjobban terjedő vallása?"

Ezért... : http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

Aki pedig magyar létére muszlim, az menjen a kedves drága anyukájába. Keresztény sem vagyok.

Hogy milyen vallású vagyok? A keresztények azt mondanák rám, hogy hitetlen, pogány. Ami nem igaz, hiszen több tízezer éves vallásom van, régebbi mint a többi együtt.

Ez pedig nem lenne más, mint a magyar ősvallás. :)

NE ENGEDJETEK A BEVÁNDORLÓKNAK!

2010. máj. 17. 17:11
 14/25 anonim ***** válasza:
Mi alapján mondod, hogy az iszlám terjed a legjobban? Elég nehéz elhinni.
2010. máj. 17. 17:36
 15/25 A kérdező kommentje:

Annak aki ezt írta:

"Miért az Iszlám a világ legjobban terjedő vallása?"

Ezért... : http://www.youtube.com/watch?v=THrltK9cGo8

-----

A videó a bevándorlókról szól, és a négerekről, pedig már többször kihangsúlyoztam, hogy az eredeti lakosokról, fehérekről kérdezek?

De úgy is érthetném a válaszod, hogy akkor azokat az embereket akik belépnek az Iszlámba szerinted a terror, és az erőszak fogja meg leginkább ???

2010. máj. 17. 18:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Bocsánat, először is Off: 17:1-es nevetséges vagy! milyen magyar ősvallásról beszélsz? :)

Kedves kérdező!

Valóban, akik eddig hozzászóltak túlnyomó részt nem értették meg mit is kérdezel. Én értem mit kérdezel, hiszen érintett vagyok ebben a dologban és a napokban beszélgettünk éppen erről. Valóban, amit te mondasz az igaz, ez a legjobban terjedő vallás és az is marad, amig el nem jön az itélet napja. Mint azt tudjuk egyetlen Isten létezik, aki prófétákat küldött a földre, hogy utat mutassanak az embereknek Ő hozzá. először volt a Biblia a keresztényeknek, de hamisitották. ezután következett a zsidók könyve a Tóra, melyet szintén hamisitottak, igy Isten egy új, tökéletes vallást, könyvet, útmutatást, prófétát adott nekünk, amiben már nem lehet több hiba. (a hiba altt itt a hamisitást értem). és ez nem más, mint a Korán. Ez az utolsó vallás, ez szolgál útmutatóul az emberiségnek. ebben mindenre választ kapsz, hogy hogyan éld az életed, miként cselekedj, mit illik mit nem, hogy viselkedj a családoddal stb. egy kicsit eltértem, bocsánat. Én magyar vagyok és elvileg keresztény vallású, de gyakorlatilag nem, azonban hamarosan felveszem az iszlámot és muszlima leszek. hogy miért? egyszerű. azért, mert ez az a vallás, ami teljes mértékben az Istentől származik! mindenben útmutatást találsz! azok az emberek, akik egy kicsit tanultabbak vagy műveltebbek és nyitottak a világra, azok felismerik a helyes dolgokat. csak egy példa: amerikában él egy doktornő (szülész-nőgyógyász), felvette az iszlámot, mert olyat olvasott, amit ő maga sem hitt volna el, ha nem látja a Szent Könyvben, a Koránban. A koránban olyan részletesen levan irva egy baba fejlődése az anya méhében a fogantatástól kezdve a születésig, hogy azt az ember nem is gondolná, hiszen ezt az orvostudomány még csak pár 10 éve tudta kimutatni! vajon ez hogyan lehetséges? de még számtalan példa van. Ez az igaz könyv, melyet követnünk kell, megmutatja hogyan lehetünk boldogok, hogy teremtsünk kellemes légkört magunk köré stb.. Ha van egy kis időd, akkor olvasgasd a Koránt a neten, magyarul is megtalálod és magad is rájössz mennyi jó és helyes. Hát ezért terjed az iszlám a világban a legjobban, mivel ez a vallás kifogásolhatatlan és megkérdőjelezhetetlen. Jah, Isten letiltja a muszlimoknak a hittéritést!

2010. máj. 17. 19:44
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
HAMDULLE RABBEL ALEMIN.HAMDULLILE.ESHEDU EN LE ILLEHE ILLALA VA ESHEDU ENNE RASULULLA.KULLU ALLAHU AHAD ALLAHU SZAMED LEM JELID VALEM JULED VALEM JEKUN LEHU KUFUAN AHADD>
2010. máj. 18. 18:30
 18/25 A kérdező kommentje:
???
2010. máj. 18. 19:26
 19/25 anonim ***** válasza:

Asszalamu alejkum, wa rahmatullahi wa barakatuhu, testvéreim!

Kérdező: az utolsó, aki csupa nagybetűvel írt, a tanúságtételt írta le, illetve a Koránból idézett.

Igazából az utolsó előtti válaszoló leírta a lényeget, én is csak megerősíteni tudom. Magam is betért muszlima vagyok, és nem szándékozom elmenni anyukámba :)

2010. máj. 21. 23:00
 20/25 A kérdező kommentje:

Európa veszélyben, miattunk

Forrás: Magyar Hírlap

Európa rohamléptekben iszlamizá ló dik – figyelmeztet Christopher Cald well, a Financial Times egyik újságírója. És nem elsősorban a legális és az illegális bevándorlás üteme miatt, hanem mert földrészünk magát kereszténynek tartó népessége nem bízik önmagában, megtagadja kulturális és vallási hagyományait , és nem szaporodik, vagyis halálra ítélte magát. A szerző szerint Ausztria nem azért lesz lassan iszlám ország, mert a muzulmán betelepültek körében magas lenne a születési arány (2,34 százalék asszonyonként), hanem azért, mert a katolikus osztrák nők átlag 1,32 gyermeknek adnak életet. Árnyalja a képet, hogy a magukat ateistáknak tartó osztrák hölgyek körében ez az arány mindössze 0,86 százalék. Árulkodó az is, hogy a brüsszeli iskolás gyermekek körében manapság a leggyakoribb nevek: Mohamed, Adam, Mehdi, Ayoub, Armine és Hamza.

Ahogy növekszik az európai muszlim népesség aránya, úgy csökken a lehetőség integrációjukra Nyugat-Európában. Németországban a muzulmán iskolákban napi hat arab és egy német nyelvű órájuk van a diá­koknak. Angliában pedig mindennapos látvány a muszlim diáklányok körében a szemen kívül mindent eltakaró kendő, vagyis a csador viselése. Ezt a francia iskolákban betiltották ugyan, de a gall kakas országában minden képzeletet felülmúló zártságú iszlám gettók alakultak ki az utóbbi évtizedekben a nagyváro sok peremkerületeiben. Miközben a NATO nem sok eredménnyel küzd az iszlám országokban az Al-Kaida terjedése ellen, Európa belsejében feltartóztathatatlanul népszerűsödik mindenféle iszlám fundamentalizmus, keresztény- és zsidóellenesség.

Az újságíró az európai kereszténység összeomlásáról beszél, amelynek egyik következménye, hogy a szexuális szabadság túlhajtásával, a homoszexuális párok emancipálásával az európai törvényalkotók még mélyebb árkokat ásnak a vallási és kulturális hagyományaikat féltve őrző „új európaiak” és a többségi társadalom közé.

A felek kölcsönösen azzal vádolják egymást, hogy a másik nem becsüli a női méltóságot. A túlhajszolt szabadságjogokra ellenreakcióként egyre erőteljesebben követelik a muzulmánok Angliában, hogy a homoszexualitásért és a hitehagyá sért a Korán szerint Európában is halálos büntetés járjon.

Felvetődik a kérdés, hogy egyáltalán integrálható-e még Európába ez a hatalmas kisebbség. Az angol újságíró válasza tömör: nem. Szerinte történelme egyik legradikálisabb változása előtt áll Európa.

Szerdahelyi Csongor

2010. máj. 26. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!