Hol találom az erről szóló részt a Bibliában?
A haszonállatok(tyúk,kakas,juh,sertés stb..)
Miszerint ezeket az állatokat Isten az embernek teremtette, az erről szóló részt keresném.
Időközben megtaláltam:)
"A kezetekbe adtam most ezeket. Minden állat, amely él és mozog, legyen nektek eledelül. Mint a zöld növényt, azokat is mind nektek adom.+ Csak a húst a lelkével — a vérével — együtt meg ne egyétek. Ezenkívül számon kérem a ti lelketek vérét.
Ezek már az özönvíz utáni kijelentések. Miután Noé kijött a Bárkából és eltelt egy néhány év. Miután valamennyire elszaporodtak az állatok.
De kezdetben is így volt, ha az első két oldalt elolvasod.
Vidiripi
A Bibliában is a tanulságot keresi. Nincs ezzel semmi gond!
Kedves Vidiripi!
A bibliában annyi a tanulság mint a Harry Potterben. -végül is... abban is van
Vidiripi
"A bibliában annyi a tanulság mint a Harry Potterben. -végül is... abban is van"
Annál jóval több! A Biblia egy páratlan mű nincs hozzá hasonló az egész világon!
"A bibliában annyi a tanulság mint a Harry Potterben. -végül is... abban is van"
Te mit keresel a vallási rovatban? Izgat, hogy hátha mégis igaz a Biblia, mi? Különben nem izgulna itt ennyi "ateista" troll
Kérdésre esetleg még ez is jó:
1 Tim
4,4 Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal;
1 Mózes
9,3 Minden mozgó állat, a mely él legyen nektek eledelűl; a mint a zöld fűvet, nektek adtam mindazokat.
Konkrétan nem ír a haszonállatokról. Mózesi törvény részeként említi a zsidóknak, hogy mi ehető és mi nem, de ez ránk nem vonatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!