Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui miért nem tudnak...

Jehova tanui miért nem tudnak meglenni kütyük nélkül?

Figyelt kérdés

erröl itt is van egy video amit a társulat kiadott

a gyülekezetbe mindig a legujabb telefonal és tabletekel viritanak ott is nyomkodják,mint az iskolákba és bárhol,akkor miért külömbek mint a világiak?

2017. márc. 29. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne irígykedj!

Jobb,ha a neten szörfölnek,mint agymosást hallgatnak.

A neten,akár jó dolgokat is találhatnak,ami a tanítójuktól nem feltétlen várható el.

2017. márc. 29. 21:21
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
#10 Szia, nagyon kínos ahogy megakarod magyarázni ezt a dolgot egy olyan személynek, aki ismeri a tanúk történelmében elhangzott tantételeit. Azt hiszed, hogy amiket írok azokat a saját kútfőmből vettem ki? Ezek mind tapasztalaton, és ismereten alapuló állítások. Sajnos ez a szörnyű bennetek, hogy igyekeztek mindenre valami magyarázatot találni. Had kérdezzelek már meg, hogy mi a véleményed Russel pásztor okkultista köreiről? Tisztában vagytok vele, hogy Russel pásztor bizonyíthatóan egy eretneknek nyilvánított volt katolikus, okkultizmussal foglalkozó pap szárnyai alatt alakította ki a ma ismert tantételek egy részét? Vajon ezt az őrtorony magazinban is leírják? Ne is erőlködj, természetesen nem, de ettől még igaz, és lenyomozható. Én a helyetekben azzal lennék elfoglalva, hogy szépen mélyre ásnék a szervezet gusztustalanságai között, mert hidd el, ha az elfogultság táskáját félre teszitek egy picit, akkor hamar megtelik a szoba a Jehova tanúk szervezet okkultista, és bomlasztó mázával.
2017. márc. 29. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

"A Teremtő soha nem volt ellene a technikai fejlődésnek.

Főleg ha azt jó célra használják a teremtményei. "

tudod a vérátömlesztés is egy technikai fejlődés gyümölcse

az a baj living hogy egy kérdésen belül is ütöd egyik szavadat a másikkal

tudom, nálad az "igazság" , csak megkérdezném melyik?

három igazság van

egy amit te látsz

egy amit én látok

egy ami megtörtént

nálad melyik van?

2017. márc. 30. 10:09
 14/14 Tantételbeli ***** válasza:
40%

Kedves kérdező!

JT csak haladnak a korral és a technikai fejlődéssel, de ez egyáltalán nem előírás számukra, hogy szerezzék be a legujabb eszközöket, egyáltalán. Nagyon sokan továbbra is a nyomtatott kiadványokat használják (én magam is azt használtam, pedig volt okostelefonom meg tabletem is)

"akkor miért külömbek mint a világiak?"

Ez a te kérdésed, válaszold meg magadnak, senki sem mondja Jt-i közül., hogy ő különb ember, mint más, én sem mondtam sohase ilyet.

Minden jót :)

2017. ápr. 2. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!