Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui miért nem tudnak...

Jehova tanui miért nem tudnak meglenni kütyük nélkül?

Figyelt kérdés

erröl itt is van egy video amit a társulat kiadott

a gyülekezetbe mindig a legujabb telefonal és tabletekel viritanak ott is nyomkodják,mint az iskolákba és bárhol,akkor miért külömbek mint a világiak?

2017. márc. 29. 14:19
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
a video lemaradt: [link]
2017. márc. 29. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Azért viszik a kütyüket, mert sok kiadványt már nem rendelnek meg papíron, és ezért ezeken a kütyükön követik az összejövetelek programját. Google Playből le lehet tölteni a Watchtower Library nevű alkalmazást, amibe le lehet tölteni a Bibliát és a folyóiratok, összejövetelek anyagát is. Költséghatékony elektronikusan beszerezni ezeket a kiadványokat. Ez megbotránkoztat téged?
2017. márc. 29. 14:58
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
Ez is egy tökéletes példa arra, hogy a tanúk nagyon távol állnak Istentől. Volt olyan időszak, ahol a teljes internetes tevékenységet, és a modern kori eszközöket amiket most használnak, a Sátán eszközeivel azonosítottak, ma meg elsősszámú közvetítő eszközként. A szervezet az új megvilágosodás címszóval már számtalanszor vágta saját maga alatt a fát, mivel az új megvilágosodások mindig azért kellettek, mert a régi, gyakorolt szokás az helytelen, hamisnak lett bizonyítva. És ebből mi következik? Mi következik abból, hogy ha szükséges új megvilágosodás, amely már az igazságot képviseli? Az, hogy addig hazugságban telt, Jehova tanúi megszámlálhatatlan mennyiségű hazugságban toboroztak be embereket, akiket aztán az aktuális hazugságra megtanítottak, majd a vezető testület hatására, megváltoztatták a tanítást, majd egy újabb hazugságra váltották, amelyet aztán egy új megvilágosodás követett. Isten ennyire "mihaszna" lenne, hogy az "egyetlen, és igaz" kiválasztott szervezetét így irányítsa? Mindannyian tudjuk a választ erre. Természetesen nem.
2017. márc. 29. 15:01
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
#2 Téged nem botránkoztat meg, hogy ez a módszer alkalmazása 10 éve, még a Sátántól van? Homokba dugod a fejedet, és így éled?
2017. márc. 29. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

A Teremtő soha nem volt ellene a technikai fejlődésnek.

Főleg ha azt jó célra használják a teremtményei.

De csatlakozom az előttem szólóhoz, mert valóban ez is oka ennek, jól lehet nem mindenki engedheti meg magának, de a Testvérek gondoskodnak arról, hogy ezek a Testvérek se maradjanak le semmiről.

Amikor valaki feltalálta a könyv nyomtatást, milyen jó volt, és az emberek örültek neki, Isten nem látott kivetni valót ebben sem.

2017. márc. 29. 15:02
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Milyen sajnálatos, hogy az ellenségeskedés a fő cél az életedben. S mindent felhasználsz erre.
2017. márc. 29. 15:04
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
#6 Nekem nincs közösségem, ahol heti rendszerességgel, lejárató, gyűlöletkeltő szituációs gyakorlatokban, nevetség tárgyává teszik a másik hitű embert. Én még nem neveztem az édesanyádat, nagymamádat hitehagyottnak. Én nem képviselek olyan oldalt, ahol az utolsó napok eseményeiben az unszimpatikus egyházakat a Sátán csatlósaiként, önmagamat meg a megmentő, pozitív üzenet hordozójaként titulálom. Én miattam egyetlen egy ember sem halt még meg, soha nem képviseltem olyan hitet, ami ember életet követelt, bármilyen kicsavart magyarázat is szolgáljon erre. Véleményed szerint, ezek után, melyikünk az aki az ellenségeskedést gyakorolja?
2017. márc. 29. 16:12
 8/14 A kérdező kommentje:

ma 15:01

igazat adok neked,régen nem volt internet mégis megvoltak nélküle a tanuk is

2017. márc. 29. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
49%

Két dolog:

Living mint egy ostoba agyhalott, figyelmen kívül hagyja azt a mondatot, amiben leírta a másik, hogy tíz éve még tiltott volt, ma már elengedhetetlen.

A másik pedig: azért fontos, hogy ezt használja mindenki, mert egy új világosságnál nem kell töméntelen mennyiségű nyomtatványt visszavonni és újat nyomtatni. Elég pár mondatot átírni a programban.

2017. márc. 29. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
#4 Nem mondta senki az internetről, hogy a Sátántól van. Mindig is hangsúlyozva voltak az internet használat lehetséges veszélyei, de egy kés is lehet gyílkos fegyver is és hasznos eszköz is egyszerre.
2017. márc. 29. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!