Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az bűn ha szeretnék "jó" pasi...

Az bűn ha szeretnék "jó" pasi lenni?

Figyelt kérdés

Járok fodrászhoz, vannak szerintem normális ruháim, borotválkozok, használok sprét, napozni és sportolni is szoktam (utóbbi kettőnek azért egészségyügyi hatása is van). Szeretném hogy ha majd lesz egy feleségem Ő is jól nézzen majd ki, ne olyan nőm legyen hogy nincs normális akkor jó leszel te is.

Ez bűn? hogy nem járok szakadt cuccokba.

Testékszereket nem hordok és tetoválásom sincs, úgy tudom a testékszerekre kitér a Biblia.

Szóval nincs ilyen nagy feltűnési vágyam, de inkább veszek egy inget 3-4 ezerért, mint egy kinyúlt pólót a túrkálóba. Vagy inkább egy adidas cipőt mint egy kínait, bár itt is a gazdaságosság szempont adidas cipőm még sosem ment tönkre.

Szerintem csak az a bűn akinek van többszáz ruhája és akkor azt mondja hogy jajj nem tudok mit felvenni. Én napi szinten használom a ruháimat, tehát nem nevezném kincsnek vagy anyagi javaknak.

Ha ez bűn akkor én nem tudok vele azonosulni. Nem hiszem hogy Isten azt szeretné hogy mindenki úgy nézzen ki mint egy hajléktalan, vagy hogy olyanok legyünk mint Észak Korea ahol minden ember szándékosan úgy néz ki.

24 F

2017. márc. 26. 16:27
 1/7 A kérdező kommentje:
és persze emelett a belső értékeimet is próbálom fejleszteni.
2017. márc. 26. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Nem bűn.
2017. márc. 26. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

bizony hogy bűn

a hiúság bűnébe estél

"Szeretném hogy ha majd lesz egy feleségem Ő is jól nézzen majd ki" ez nagyon felszínes hozzáállás, csak az úr döntheti el kit rendel melléd

2017. márc. 26. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább hiba lenne,ha nem tartanád becsben Istentől kapott lényedet.
2017. márc. 26. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem bűn az h tetszeni akarsz és neked tetsző feleséget keresel, ez teljesen természetes, az h minden erre való törekvést bűnnek minősítenek néhányan (ahogy látom sajnos itt is) az a másik szálsőség, kb olyan mintha valakit azért kárhoztatnánk mert szeretné ha lenne annyi pénze h ne legyen probléma egy magasabb fűtésszámla vagyh a gyógyszert kell venni, gondolom világos hogy az még bőven nem kapzsiság, ez sem hiúság!
2017. márc. 26. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Pénzt én is akarok sokat, de amég megvan a maga helye, hogy mire kell költeni. Onnantól tartom már hülyeségnek, hogy van egy autóm, de én akarok mégegyet. Mint a szexnél, hogy van egy párom, de kell egy "szerető". A mértéktelenség.

Egyébként én szeretem élvezni az életet, hétvégén legurítani 1-2 sört.

Az nagyon nem tetszik, ha valaki azt mondja, hogy itt a földi életben élj szándékosan rosszul boldogtalanul. Így is rengeteg akadály és probléma felmerül az ember életében.

2017. márc. 26. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
Háj, de hiú vagy! De nem baj, ha majd megtérsz, akkor át fogod értékelni a fontossági sorrendet.
2017. márc. 28. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!