Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol lehet ismerkedni vallásos...

Hol lehet ismerkedni vallásos lányokkal?

Figyelt kérdés

Fontos lenne ez a dolog, bár én nem vagyok megkeresztelkedve, szívesen olvasok, tanulok a vallásról. Viszont ugye mivel nem vagyok így nem tartozok egyik egyházhoz sem, és majd csak későbbiekben gondolkozok keresztelkedésen.

24 F

2017. márc. 25. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen meglepő, vallásos alkalmakkor :D

Istentiszteletek után, vallásos programokon (pl SZEBIN), stb.

2017. márc. 25. 19:38
 2/4 anonim válasza:
100%

Könyvtárban, templomban, zsinagógában, vallásos témájú előadásokon, egyetemen, buddhista kurzusokon, csoporttalálkozókon, stb.

Interneten is sok vallásos ember van, akiknek a szociális életük nem túl mozgékony. Keress ilyen fórumot, csoportot, stb.

2017. márc. 25. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Én szoktam könyvtárban ismerkedni nőkkel, de soha nem találkoztam még vallásos csajokkal ott. Vagy legalábbis nem tudtam róluk, hogy azok.

Viszont a szektás lányok általában nem foglalkoznak "világiakkal", szóval velük nehezebb dolgod lesz, bár ha tudsz ismerkedni, akkor meghódíthatod őket is.

Érdemes a történelmi egyházakhoz tartozó vallásos nőkkel (pl. katolikus, református) ismerkedni.

Üdv,

Dante

2017. márc. 25. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ha tartozol egy bizonyos valláshoz, akkor ott tudsz megismerkedni vallásos lányokkal.

Ha pedig nem tartozol semmilyen vallásos csoporthoz, akkor ismerkedj meg olyan lányokkal, aki nem vallásosak és a világban vannak.

2017. márc. 28. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!