Hol lehet ismerkedni vallásos lányokkal?
Fontos lenne ez a dolog, bár én nem vagyok megkeresztelkedve, szívesen olvasok, tanulok a vallásról. Viszont ugye mivel nem vagyok így nem tartozok egyik egyházhoz sem, és majd csak későbbiekben gondolkozok keresztelkedésen.
24 F
Bármilyen meglepő, vallásos alkalmakkor :D
Istentiszteletek után, vallásos programokon (pl SZEBIN), stb.
Könyvtárban, templomban, zsinagógában, vallásos témájú előadásokon, egyetemen, buddhista kurzusokon, csoporttalálkozókon, stb.
Interneten is sok vallásos ember van, akiknek a szociális életük nem túl mozgékony. Keress ilyen fórumot, csoportot, stb.
Én szoktam könyvtárban ismerkedni nőkkel, de soha nem találkoztam még vallásos csajokkal ott. Vagy legalábbis nem tudtam róluk, hogy azok.
Viszont a szektás lányok általában nem foglalkoznak "világiakkal", szóval velük nehezebb dolgod lesz, bár ha tudsz ismerkedni, akkor meghódíthatod őket is.
Érdemes a történelmi egyházakhoz tartozó vallásos nőkkel (pl. katolikus, református) ismerkedni.
Üdv,
Dante
Kedves kérdező.
Ha tartozol egy bizonyos valláshoz, akkor ott tudsz megismerkedni vallásos lányokkal.
Ha pedig nem tartozol semmilyen vallásos csoporthoz, akkor ismerkedj meg olyan lányokkal, aki nem vallásosak és a világban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!