Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi dokumentálják a...

Ozmium42 kérdése:

Jehova tanúi dokumentálják a történelmüket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi például, hogy Magyarországra hogy jutott el az egyház híre, hogyan toborozták az első tagokat, mikor, hol volt először ilyen közösség, stb.
2017. márc. 19. 21:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

living vitness SZÉGYELLD MAGAD!

Borzasztó amit művel ez a nő személy itt..

Méghogy "bekebeleszte" vagy "Cluj"!?

Lehet,hogy te egy beképzelt jehovista vagy de a felmenőid nem voltak azok majom, legalább azzal tiszteld meg az emléküket, hogy nem leszel egy mocskos áruló Júdás!

Vajon ük apád jehovista volt!? Én azt nagyon kétlem hisz szegény még csak nem is tudhatta, hogy ki fia borja az a jehovizmus.

Mit beszélsz te itt "bekebelezésről" meg "cluj"ról, végy inkább egy történelem iratot a kezedbe és tanulj történelmet mert ki nevetteted magad!

Méghogy apácák voltak a "börtön őrök"! Hát ez aztán szép...nagyon szép!

És ki mondta ezt neked!? Az örtornyod!?

Na avval el lehet menni a vécére és megtörölheted vele a valagadat mert annyit is ér a tudománya.

Nem vagyok keresztény és nem is szeretnék keresztény lenni főleg olyan haza áruló mint te mert csak szégyent hozol a kereszténységre te áruló!

Ük apád forgolódik a sírba szégyenében...

2017. márc. 20. 19:09
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Ja azt még elfelejtettem megkérdezni living vitness, hogy ízlik a Magyar kenyér meg a víz meg a szabadság!? Mert ennek a kicsi nemzetnek köszönheted, hogy itt verheted azt a lepcses szádat és ki mutathatod a fogad fehérjét te áruló!

Én a helyedbe én inkább nagyon meghúznám magam és befognám a pofám, és megköszönném a jehovámnak, hogy van luk a segge..men amin van mit szar...jak.

Mocsadék sátán fajzat...

2017. márc. 20. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
52%

úgy mint most

az elvtársak mentek ezek már alig várták, nem 1 országban nevükön emlegetik őket, szektaként vannak nyilvántartva

jaj szegényeket lefejezték? ez biza borzalmas, majdnem olyan borzalmas mint a történelmi tudásod

ez a liwing úgy felhúz a vaksötét butaságával hogy elgondolkodtam visszaszokok ide hogy kötekedhessek vele

csak az a baj 2 válasz után mindig sarokba szorul aztán nem talál vissza a kérdéshez

most is mit csinálnak? zaklatják az embert!!! nem tudok úgy elmenni a helyi főbb csomópontokon hogy ne tukmálnák a kezembe sehova királyságának tanait, verik az ajtóm mintha ők vették volna, ha ez sem jön be kézzel írott leveleket szórnak a posta ládámba mert olvasni nem tudnak hisz ki van írva REKLÁMANYAGOT NEM KÉREK KÖSZÖNÖM

annyira tiszteletben tartják hogy már csattan is a borítékjuk a ládámba

LIWING hülyeség? csak 10 et tartottam meg hogy legyen bizonyíték a zaklatásra

meg a kertbe jó begyújtani vele (wc papírnak kemény)

2017. márc. 20. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!