Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnét tudhatom, hogy jó...

Honnét tudhatom, hogy jó Istenben hiszek-e?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy csak egy Isten van, aki teremtette a világot. Református vagypk, de honnét tudhatom, hogy ez a hit visz igazán közel hozzá? Vagy hogy jók a tanitásai? És nem csak a katolikus a jó, vagy bármely másik. Megtértem Istenhez, de sajnos még nagyon sok a kétely, félelem bennem. De szerintem jó úton vagyok Istenhez. Hogy lehet a sátábt elhessegetni az életemből?
2017. márc. 12. 08:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy a megtérésed milyen pozitív változásokat hozott az életedben a korábbiakhoz képest. Hogyan viszonyulsz azóta az emberekhez, kiegyensúlyozottabb, és békésebb vagy-e. Mert ha épp ellenkezőleg, akkor rossz úton jársz. Ha nem változott semmi, akkor nagyon az elején tartasz még.
2017. márc. 13. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!