Szerintetek muszlim lenne?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki Bosznia-Hercegovinai. Ma esküvőn volt és feltett magáról egy képet, amin valamiféle hidzsáb stílusú kendőben van. Régebben is láttam már rajta ilyesmi kendőt, de akkor fel sem tűnt.
Valami ilyesmi stílusban volt rajta a kendő: [link]
Nem mintha számítana, de szerintetek ő muszlim lenne? Vagy szimplán csak divatolásból vette fel így a kendőt?
2017. márc. 11. 22:57
1/9 anonim 

válasza:

Sajnos így vakon nagyon nehéz megmondani.
Nővérem is hord néha ilyeneket, mégse muszlim.
Disznóhúst szokott enni? Ha nem eszik, akkor tuti muszlim mert azok nem szoktak enni. (Vagy lehet simán nem szereti a disznóhúst, ki tudja :D )
2/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom megmondani, hogy eszik-e disznót. Meg nem is kérdezném meg tőle, azt sem, hogy miért hord ilyen kendőt, mert egyrészt ha az, akkor félreérhetné, meg másrészt nem zavar, csak eszembe jutott, hogy lehet, hogy az,
2017. márc. 11. 23:16
3/9 anonim 

válasza:

Muszlim... mondjuk Bosznia-Hercegovinában ez nem meglepő. (a bosnyákok muszkimok).
4/9 anonim 

válasza:

Vannak mindenféle divatkendők... de ahogy a nyakát betekeri az már eléggé beszédes. Persze ne gondold, hogy egy ilyen napszemüveges, szelfiképes leányzó olyan hú de mélyen vallásos lenne. Azok a házból nem jöhetnek elő, nemhogy neked ismerősöd legyen. Gondolom, annyira muszlim ő, mint ammenyire mifelénk keresztény a random plázagyerek. Persze ha valaki határozottan kikéri magának a vallásosságot, az nem vesz fel félreérthető dolgokat se.
5/9 A kérdező kommentje:
A képen nem ő van, csak szemléltetni akartam hogyan volt a fején a kendő. Megnéztem a testvérét is, neki is van ilyesmi kendő a fején. De nem minden nap hordják, hanem ünnepnapokon, ahogy én látom.
2017. márc. 12. 19:47
6/9 anonim 

válasza:

Orthodox keresztények is hordanak a templomban igy kendőt de az utcán nem szokás! Szerintem kérdezd meg az lenne a legjobb!
8/9 A kérdező kommentje:
#7: Mert illetlenség lenne.
2017. márc. 14. 22:24
9/9 anonim 

válasza:

Miért lenne az? Én simán megkérdezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!