Hogy tudnék visszafordulni Istenhez?
Katolikus vagyok.
Ebben a szellemben is neveltek.
16 évesen tényleg éreztem azt, amit kell.
Meg is volt az eredménye, de sajnos valahogy pofáraestem.
Aztán valahogy elfordultam. Idővel visszataláltam, de már másképp, kicsit átalakult ez a kapcsolat, olyan érettebb lett.
16 évesen minden este olvastam a Bibliából, utána már nem, csak rá gondoltam és kész.
Valahogy nem volt rá szükség.
Aztán ismét volt pofáraesés, eléggé leadtam magamból.
Ezt követően ismét felálltam, kialakult egy teljesen új hozzáállás, volt hitem, de már nagyon eltávolodtam Istentől.
Most pedig olyan pofont kaptam ismét, amivel most aztán tényleg nem tudok mit kezdeni.
Tehát ez most túl megy mindenen.
Annyiból jó, hogy tudom, hogy hitre van szükségem.
Gyakorlott vagyok, de totál halott.
Tudnátok ebben segíteni?
Kicsit úgy érzem magam, hogy mire jó lenne minden, addigra mindig bukok.
Éljen a drága Sátánom. Az, kinek útja elszomorítana... Majd ő megmutatja 666-szor...
Volt egy kicsi szerszámos fészer, ahol megkínzott, szomorú Sátán.
nekem is gyakran volt ilyen ingázó az Isten-kapcsolatom. Mi történt? írj rám, megpróbálok segíteni?
21/L karolikus
Az Isten szeretet.
Ha a szeretet útját követed,Isten útján jársz.
Az étel élvezéséhez éhség kell!Jóllakottan a legjobb étel sem esik jól.
Ha ismét éhezed Isten szavát,egészséges vagy,és elégítsd meg magad!(Néha evés közben jön meg az étvágy.)
Az egészséges fiatal,végyik a szerelemre,s ez,a szemek játékát eredményezi.Ha vágysz Isten szeretetére,gyakorold továbbadni azt,amit eddig kaptál!
Mindenkinek köszönöm szépen a választ, privátokat egyaránt, sokat segített!:)
Jó tudni, hogy ennyi rendes ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!