A laposföld hívő keresztények szerint valóban mindenki összeesküdött a gömb (geoid) elhitetése érdekében?
Hogy hihetnek egyesek abban, hogy az összes légitársaság, űrközpont, tudós, politikus( az talán igen), hajózási szakember összejátszott ?
Valamint úgy képzelik, hogy a Hold és a Nap csak a búrán belül található, akkor vajon miért nem lőtte már ki a hadsereg, vagy akár bizonyos saját készításü eszközzel miért nem érték el egyes lelkes amatőrök, magánemberek.
Hogy lehetséges így az évszakok váltakozása? és egyéb triviális dolog és kérdés merül fel mégis ragaszkodnak elméletükhöz..
"Az a baj, hogy ez nem véleménykérdés. Vagy tudsz mutatni olyan tudományos igényű munkát, amely akár csak apró részletét is képes lenne cáfolni a törzsfejlődésnek? "
Jaj Gábriel, megint okoskodsz:( Pont azért válaszoltam így, mert a hozzászóló is bemondásra alkotott véleményt. Igen tudok mutatni és már találkoztál is ezekkel a művekkel, nem tudom, miért játszod a diódat... Te hány éves vagy kedves Téjlor?
"A"gömbölyű"egy olyan test,aminek minden irányban egyenlő az átmérője.(Eszerint nem gömbölyű a Föld,csupán gömbölyded.) "
Geoid
"Mert ha nem, csak bedőltél a kreacionista propagandának, akkor gondolkodásmódodban most pont te lettél "laposföldes"."
Ezt mondom. Bedőltél az evós propagandának, így Te vagy a laposföldes. De így csak gyerekek beszélnek, minek társalgok Veled? A kreacionista tudós, aki cáfolja a törzsfejlődést a saját propagandájának dől be? Magadból indulsz ki: el sem tudod képzelni, hogy nem csak az létezik, amit diktál a paradigma, hanem utána lehet gondolni és nézni a dolgoknak
Te minek mondod magad kereszténynek, ha inkább az ateisták véleményét szajkózod? Komolyan kérdezem. Szerinted mi a keresztény definíciója? Ki az igaz keresztény?
"A kreacionista tudós, aki cáfolja a törzsfejlődést a saját propagandájának dől be? "
Akkor esetleg mutass is valamit, hol az a cáfolat?
"Te minek mondod magad kereszténynek, ha inkább az ateisták véleményét szajkózod? "
Tényeket szajkózok, nem véleményeket.
"Szerinted mi a keresztény definíciója? Ki az igaz keresztény?"
Röviden, tömören, hisz Istenben, elfogadja Jézus megváltását és az Ő tanításai szerint él.
"Akkor esetleg mutass is valamit, hol az a cáfolat? "
Nem ismersz kreós műveket? Akkor honnan tudod, hogy nincs igazuk?:) Nem fogok mutatni, okos guglis vagy, keresel majd magadnak
"Tényeket szajkózok" Mondom, hogy szócső vagy:)))
"Röviden, tömören, hisz Istenben, elfogadja Jézus megváltását és az Ő tanításai szerint él." Bibliát meg se említsd, nem fontos
Na búcsúzom itt is. Sok áldást, sok ateista "zöldpacsizót" kívánok!
Épp ez az, hogy de, elég sokkal találkoztam már, ha mást nem, onnan, hogy egy kreacionista idézgetett itt oldalakat belőle. De egy olyat se találtam ami bármilyen szinten is tudományos lett volna, sőt, mindegyikből egyértelmű volt hogy hozzá nem értő írta. A fogalmazásmód, a logika, a fogalmak rossz használata, alapvető tények nem ismerete, egy az egyben ugyanolyan volt minden kreacionista írás, amivel eddig találkoztam, mint a lapos Földesek bizonyítási kísérletei.
De itt a lehetőséged, linkelj valami kreacionista írást, amire szerinted nem igazak a fent leírtak! Vagy ismerd el hogy nem létezik hiteles cáfolat!
# 15 "Nem fogok mutatni, okos guglis vagy, keresel majd magadnak" - Fantasztikus érv! Ez már olyan, mint egy IKEA-bútor. XD Bár akkor már egy antianyag-ikeabútor XD.
"Na búcsúzom itt is." - Szokásos kreatard, idejön, idexarik, aztán megy is a következő buliba... mint aki jól végezte a dolgát. S még a szagoktól sem kell félnie, az anonimitás dezodora kellemesen elfedi a bűzeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!