Van saját vallásotok?
Nem kitalálni kell, hanem a Biblia mint Isten szava szerint kell keresztény életet élni.
S az tény, hogy valóban különböző a most elképzelt keresztény vallásoktól.
S most jöhetnek a nullák. :D)
Nekem ugyan vallásom nincsen, ellenben az Istennel való személyes kapcsolat révén, meggyőződéses hívő vagyok.
Nem csak hiszem, hogy van és létezik és él az Isten, hanem tudom is.
Aki egy vallásban lássa a megmentést, az már el is veszett!
1 János 2:23 Aki tagadja a Fiút, azé nem lehet az Atya sem, aki VALLÁST tesz a Fiúról, azé az Atya is.
Máté 10:32
Valaki azért vallást tesz én rólam az emberek előtt, én is vallást teszek arról az én mennyei Atyám előtt;
Nekem van :D Folyamatosan fejlesztem, eddig 19 isten(/nő)/démon van benne, mind köré történeteket építek, elég nehéz egy összefüggő rendszert alkotni, de így lekötöm magam, gondolkozom, valamint tiszteletet kezdtem el érezni a mitológiák kitalálói iránt.
Persze nem hiszek bennük, de az elmém felruházta ezeket a kitalált lényeket bizonyos tulajdonságokkal, és amikor rájuk gondolok akkor olyan érzelmi és szellemi állapotba kerülök ami őket jellemzi. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!