Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sajnos nagyon a padlón vagyok...

Sajnos nagyon a padlón vagyok és nem találtam útmutatást. Fordulhatok a Sátánhoz?

Figyelt kérdés
Régen volt, amikor a Sátánhoz fordultam és akkor fordult jobbra az életem. Ezt leginkább tagadnám, de tényleg így történt. Egy nehéz időszakomban Istenhez imádkoztam mégis, és akkor is jobbra fordultak a dolgok. Így leginkább egy nagy zavar van a fejemben ezzel kapcsolatban. Ha létezik mindkét erő, akkor már végképp nem tudom hova forduljak.

2017. febr. 23. 09:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Fordulj pszichiáterhez. Tényleg.
2017. márc. 2. 19:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Amikor sikerül felállnod a padlóról,kérlek gondold át:

Mi tett padlóra?

Életed,a szeretet törvényrendszerén alapszik-e?

Reális elvárásaid vannak-e az élettel szemben?

Van-e türelmed terveid beérésének kivárására?

A depresszió,rendszerint annak következménye,hogy az élettel szembeni elvárásaink irreálisak,vagy türelmetlenek,merevek.

A depressziód megoldását,ne várd egy külső entitástól!A megoldás benned van!

(Ezt úgy mondom,hogy én majdnem megöltem magam,amikor majdnem minden fontos dolgot az életemben elvesztettem,mert hibáztam a dolgok fontossági sorrendje megválasztásában.)

2017. márc. 3. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

Vannak helyzetek,amikor a padlóról való felkeléshez,pszichiáter által felírt gyógyszerre van szükség,de a megoldást rendszerint pszichiterápia segíti megtalálni,melyet alkalmazva tünetmentes lehetsz.

A GYÓGYSZER,CSAK TÜNETKEZELŐ!

A megoldás,a gondolkozás megváltoztatásában van,s ez a te dolgod,ezt viszont önmagadtól felismerni,szinte lehetetlen!Ezért van szükség szakember segítségére.

2017. márc. 3. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
61%
jav.:pszichoterápia
2017. márc. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!