Kedves Jehova tanúi, mért lesz jajgatás és fogcsikorgatás, ha csak elmúnk?
10.Egy döezsölt ál kereszténnyel azért nem kívánok szot váltani mert,már alapbol analfabéta a bibliai ismeret és cselekedet tekintetébe.Mivel a a fejedben lévő szivacsba nem tudod a biblia értelmét registrálni igy a főnököd amire beprogramozza a szájadat,azt te csak ugy mondod,hogy nem is tudsz rolla.
Ugy mint hajtogatod a kérdéseidet még akkor is ha már feleltek rá.
Szólj a főnöködnek,ne felejtse el ujraprogramozzon mert csak siquib szavak maradtak a tönkrement programodon.
Én is mondanám mint ahogy te mondod nekem agyilag beteg vagy,de nem mondhatom annak akinek nincs agya.
Mivel szivacs van a fejedbe,mondhatnám,hogy "szivacs beteg vagy"de erre még nem hallottam "szivacs gyogyászt"ugy,hogy kezelhetetlen vagy.
12.Az a beteg agyilag aki olyan dolgokat állit mint te,aki egy bibliában nemlétező háromságot tanit mint te.Aki szégyeli a vallását és tagadja.
Igy a tantételed hazugság,akinek vallás nincs,de ha van szégyelli és tagadja.
14.Amikor te felelsz a régen feltett kérdésemre,hogy hol irja a biblia három isten van és az idézetben megnevezve őket,illetve a háromság szot hol irja és ki hozta létre,továbbá Jehova vagy Jézus hol jelentette ki,hogy hárman vagyunk istenek,aazután én is felelek a fel nem tett kérdésedre.
Ugyan látom,hgy a cinikus irásaid és a keresztényi viselkedésed,nem egyeztethető össze Jézus tanításával.
Nem,hogy javul a hozzászólásod,hanem romlik,ugyanugy rontod vele azt is aki igyekszik igaz keresztény modra viselkedni.
A hazug tantételedtől nem is várok mást,mert a hazugsághoz minden rossz hozzátartozik.
Sátán hazudott az első embernek és látjuk,hogy a következménye felsorolhatatlan rosszat eredményezett.
16.Én megértem az aggodásodat.Ugyanígy aggodtak a Jézus idejében lévő farizeusok is mint te.Akár a mai háromság hivők akiknek a tantételüknek nem a biblia az alapja,hanem a 325-ben a megalkuvó keresztények és a pogányok hoztak létre, egy pogány császár inditványozására,a politikai céljai eléréséhez.
Ezek mint te is látjátok,hogy fogy a táboruk,mert már pld Hollandiában 40%-ra esett a létszámuk,de nyáron 4-5 személy van a templomban.
Ezek a részvételek bizonyítják,hogy a hiveik hit nélküliek,nem tudják mi a háromság (mert ha tudnák az a pár személy se menne),csak mennek,hogy a szomszéd lássa.
Ha kérdésed a háromságrol,nem tudnak felelni,csak anyut mondnak,hogy a papbácsi ezt mondta.Nem ugy tesznek mint a Berea-beliek akik még az apostolok tanítását is megvizsgálták.
A szent szellem nem müködik rajtuk,mert az a kevés amit tudnak az is a hazugság atyjától valok.
Nem kérek belőle.
Miért nem használják a bibliát?
Mert tiltják.Mert a hazugság kiderül.
Kedves éppen most 22%-os, de mikor melyik accountról írsz...
Már mondadódat is hazugsággal kezded és hazugságra építed. Hazugságra építed hitedet, hazugságra építed életedet. A hazugság atyja működik benne.
Térj meg, mielőtt még nem késő. Mert bizony sírás lesz és fogcsikorgatás, ahogy Jézus is mondta, kinek szavait hazudtolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!