Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova tanúi, mért...

Kedves Jehova tanúi, mért lesz jajgatás és fogcsikorgatás, ha csak elmúnk?

Figyelt kérdés
Azt mondjátok, hogy a Sátán és a hihtetlen ember lelke csak elmúlik vagy megsemmisűl. De Jézus azt mondja tanítványainak, hogy a kecskék levettetnek az öröktűzre (gyehenna) ahol lesz majd jajgatás és fogcsikorgatás. Hogy van ez akkor?

2017. febr. 23. 08:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10.Egy döezsölt ál kereszténnyel azért nem kívánok szot váltani mert,már alapbol analfabéta a bibliai ismeret és cselekedet tekintetébe.Mivel a a fejedben lévő szivacsba nem tudod a biblia értelmét registrálni igy a főnököd amire beprogramozza a szájadat,azt te csak ugy mondod,hogy nem is tudsz rolla.

Ugy mint hajtogatod a kérdéseidet még akkor is ha már feleltek rá.

Szólj a főnöködnek,ne felejtse el ujraprogramozzon mert csak siquib szavak maradtak a tönkrement programodon.

Én is mondanám mint ahogy te mondod nekem agyilag beteg vagy,de nem mondhatom annak akinek nincs agya.

Mivel szivacs van a fejedbe,mondhatnám,hogy "szivacs beteg vagy"de erre még nem hallottam "szivacs gyogyászt"ugy,hogy kezelhetetlen vagy.

2017. dec. 17. 21:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? :D Ezért írtam, hogy te beteg vagy agyilag, és veled lehetetlen bármiről is beszélni, mert NEM fogod fel, nem tudod felfogni azt sem, hogy mi a kérdés. Képtelen vagy az információ megértésére, lehetetlen veled a kommunikáció, neked segítség kell elősször és ez után lehetséges CSAK a kommunikáció.
2017. dec. 17. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:

12.Az a beteg agyilag aki olyan dolgokat állit mint te,aki egy bibliában nemlétező háromságot tanit mint te.Aki szégyeli a vallását és tagadja.

Igy a tantételed hazugság,akinek vallás nincs,de ha van szégyelli és tagadja.

2017. dec. 17. 22:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Mondom, előbb kéne a segítség, mivel egyáltalán nem arra válaszolsz folyamatosan, amit kérek tőled, és ezt te képtelen vagy felfogni, szóval bocsáss meg, de ezt így képtelenség folytatni. Szerezz segítséget, mert szükséged van rá. További szép estét!
2017. dec. 17. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:

14.Amikor te felelsz a régen feltett kérdésemre,hogy hol irja a biblia három isten van és az idézetben megnevezve őket,illetve a háromság szot hol irja és ki hozta létre,továbbá Jehova vagy Jézus hol jelentette ki,hogy hárman vagyunk istenek,aazután én is felelek a fel nem tett kérdésedre.

Ugyan látom,hgy a cinikus irásaid és a keresztényi viselkedésed,nem egyeztethető össze Jézus tanításával.

Nem,hogy javul a hozzászólásod,hanem romlik,ugyanugy rontod vele azt is aki igyekszik igaz keresztény modra viselkedni.

A hazug tantételedtől nem is várok mást,mert a hazugsághoz minden rossz hozzátartozik.

Sátán hazudott az első embernek és látjuk,hogy a következménye felsorolhatatlan rosszat eredményezett.

2017. dec. 18. 10:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi... Sajnálatos, de ahogyan a Biblia is írja, intsd meg egyszer majd mégegyszer majd hagyd rá... 3szor intettelek meg, hogy térj meg, nem érdekelt, akkor engem sem fog az amit írsz, további szép életet, remélem egyszer azért felfogod hogy segítséget kell szerezned magadnak, vagy valaki által. Iszonyú mennyiségű heroint kell fogyasztania egy átlag embernek, hogy ideáig eljusson mint te, de ez nem drog, rajtad látszik, hogy teljesen tébojúlt vagy, ezért sem lehet haragudni rád. Fogadd el Jézust a testben megjelent Krisztusnak, és térj meg. Minden jót! :)
2017. dec. 18. 22:25
 17/18 anonim ***** válasza:

16.Én megértem az aggodásodat.Ugyanígy aggodtak a Jézus idejében lévő farizeusok is mint te.Akár a mai háromság hivők akiknek a tantételüknek nem a biblia az alapja,hanem a 325-ben a megalkuvó keresztények és a pogányok hoztak létre, egy pogány császár inditványozására,a politikai céljai eléréséhez.

Ezek mint te is látjátok,hogy fogy a táboruk,mert már pld Hollandiában 40%-ra esett a létszámuk,de nyáron 4-5 személy van a templomban.

Ezek a részvételek bizonyítják,hogy a hiveik hit nélküliek,nem tudják mi a háromság (mert ha tudnák az a pár személy se menne),csak mennek,hogy a szomszéd lássa.

Ha kérdésed a háromságrol,nem tudnak felelni,csak anyut mondnak,hogy a papbácsi ezt mondta.Nem ugy tesznek mint a Berea-beliek akik még az apostolok tanítását is megvizsgálták.

A szent szellem nem müködik rajtuk,mert az a kevés amit tudnak az is a hazugság atyjától valok.

Nem kérek belőle.

Miért nem használják a bibliát?

Mert tiltják.Mert a hazugság kiderül.

2017. dec. 19. 15:29
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves éppen most 22%-os, de mikor melyik accountról írsz...

Már mondadódat is hazugsággal kezded és hazugságra építed. Hazugságra építed hitedet, hazugságra építed életedet. A hazugság atyja működik benne.

Térj meg, mielőtt még nem késő. Mert bizony sírás lesz és fogcsikorgatás, ahogy Jézus is mondta, kinek szavait hazudtolod.

2017. dec. 19. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!