Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elmehtek ma JHVH tanítványaiho...

Elmehtek ma JHVH tanítványaihoz? Vasánap mennek, vinnek nekik kokuszdiót és nemlopott ujvilág fordításu biblio konyvet 500ft

Figyelt kérdés
királyság termébe

#kolompar jehovonszky
2017. febr. 12. 14:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Living,hát távolabb nem is tapogatózhattál volna :D
2017. febr. 12. 20:04
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Living te öreg vagy már ehhez. xD
2017. febr. 12. 20:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem Living, szinkronparódiákat készít főleg, de a facebook idióták c. sorozatával lett népszerű, nézz bele, mert garantáltan vicces. Nyugodj meg, nem rajtad, vagy a vallásodon szórakozunk amúgy, hanem Ricardon.
2017. febr. 12. 20:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Elég hihetetlen, hogy Ricardo valós :)
2017. febr. 12. 21:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Áh, Panni, hová lett a Poénod?

Művelődésnek:

https://www.youtube.com/watch?v=_dg3S69oLlU

2017. febr. 12. 22:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Na meg Magdianyus:

[link]

2017. febr. 12. 22:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Nyugodt vagyok, és Én magam is szoktam viccelődni de ha lehet nem Bibliai témákon.

"öreg vagy már ehhez"

Kössz, nagyon kedves tőled,

Remélem megéred ezt a kort, és szívesen meghallgatnálak, amikor ugyan ezt mondja valaki neked, pedig nem érzed annak magad.

[link]

2017. febr. 12. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát living, ha én megérem azt a kort, keresztény fejjel azt mondom, hogy valószínűleg nem fogom (reménykedem benne, hogy addigra elragadtatunk), nem keresztényi fejjel meg azt mondom, hogy megfogom érni, és örülni fogok az unokáimnak és ha valaki ezt mondja nekem, csak annyit fogok rá mondani (ahogyan ismerem magam), hogy: Szeretnél te ilyen jól kinézni öregkorodra." :) Aztán ennyi.
2017. febr. 13. 00:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy Living, nincs mit, remélem legközelebb is mondhatok még neked ilyen szépeket. :) Viccet félre téve, ezt így mellre szívni öcsém... legyintened kéne, nem felháborodni... Örülj neki, hogy ennyi ideig élsz... :\
2017. febr. 13. 00:19
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

Igazából, nem bánt annyira, mint ahogy az írásomból kitűnik, és van előnye.

S hálás vagyok hogy egyáltalán még élek, mert bizony amikor megállapították, hogy a fejemben tumor van, akkor minden keserűség nélkül felkészültem, hogy vége.

Persze, nagyon fájdalmas volt szembesülni ezzel a ténnyel, mert még nem gondoltam, hogy meghalok, de kár harcolni olyasmi ellen, amire emberileg nincs megoldás.

amikor kitoltak a 4. órás műtét után, és megláttam a az ébredezésem alatt a testvéreimet, az ápolókat, boldog voltam, és köszönetet mondtam életadómnak, és annak az adjunktusnak aki a műtétet elvégezte.

Ennek épp most lesz 11. éve. akkor 39 éves voltam.

2017. febr. 13. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!