Elmehtek ma JHVH tanítványaihoz? Vasánap mennek, vinnek nekik kokuszdiót és nemlopott ujvilág fordításu biblio konyvet 500ft
Nyugodt vagyok, és Én magam is szoktam viccelődni de ha lehet nem Bibliai témákon.
"öreg vagy már ehhez"
Kössz, nagyon kedves tőled,
Remélem megéred ezt a kort, és szívesen meghallgatnálak, amikor ugyan ezt mondja valaki neked, pedig nem érzed annak magad.
Igazából, nem bánt annyira, mint ahogy az írásomból kitűnik, és van előnye.
S hálás vagyok hogy egyáltalán még élek, mert bizony amikor megállapították, hogy a fejemben tumor van, akkor minden keserűség nélkül felkészültem, hogy vége.
Persze, nagyon fájdalmas volt szembesülni ezzel a ténnyel, mert még nem gondoltam, hogy meghalok, de kár harcolni olyasmi ellen, amire emberileg nincs megoldás.
amikor kitoltak a 4. órás műtét után, és megláttam a az ébredezésem alatt a testvéreimet, az ápolókat, boldog voltam, és köszönetet mondtam életadómnak, és annak az adjunktusnak aki a műtétet elvégezte.
Ennek épp most lesz 11. éve. akkor 39 éves voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!