Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi, mi a...

Kedves Jehova Tanúi, mi a véleményetek/nézetetek erről?

Figyelt kérdés

Nem kötekedés,tényleg érdekel. Vannak ezek az "új világosságok" (nem tudom,hogyan nevezik),amikoris megváltozik egy tanítás valamiről. A kérdésem az lenne,hogy ha volt olyan tanítás,ami fontos üdvösség szempontjából,és az változott meg,akkor mi van? Az akkor benne hívők,akik meghaltak,kapnak új esélyt,vagy nekik meszeltek,mert az "új világosság" felülírta a régit? Végülis tudatlanok voltak azok az emberek,ők a régi tanításról vélekedtek ugyanúgy,mint ti a mostaniakról,vagyis,hogy az az igaz.

Szóval ők el lesznek számoltatva ezért,vagy nem kapnak új esélyt?

2017. febr. 3. 18:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Természetesen elnézést,ha azt a kérdést nem így értetted,de nekem ez úgy jött le,mintha kizárólagosítanál és dicsekednél vele.
2017. febr. 4. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem.

S valóban nem mindegy kiben erős.

mert Hitleren is a végsőkig, és még azontúl is hisznek, de rossz "Isten"-ben hisznek.

2017. febr. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!