Van itt olyan jehova tanúja, aki olvasta Charles Russell Jöjjön el a te országod című könyvét?
Nem lenne inkább, a Jézussal való kapcsolatunkat ápolni és erősítgetni, ehelyett a sok, jehova tanús kérdés helyett?
Én is még anno cseszegettem őket minden nap, de akármilyen módon is próbálnál érvelgetni,
1: úgyse hallgatnak rád, másokra sem
2: elmegy rá a lelked...
Nincs semmi értelme..
Nem lenne több értelme* inkább*
Javítottam.
Nincs semmi tiltva,
Egyszerűen nem töltünk időt azzal ami nem előbbre visz, hanem hátra
Nyilván ismerni kell a múltat, hogy az ember lássa, hogyan teljesíti Isten az ígéreteit.S amiből szükséges, abból tanuljunk, hogy ne kövessünk el olyan hibákat, amiket régen élt emberek.
De ha leragadnánk ezeknél, akkor úgy járnánk ahogy a egy politikusok és a többi ember. Egy helybe toporognak és nem haladnak előre, vagy csak lassan megy a tovább jutás, mert hátra felé tekintgetnek.
(Lukács 9:62) . . .„Senki sem alkalmas az Isten királyságára, aki az eke szarvára tette a kezét, és a mögötte levőkre néz.”
Ez a hátrafelé nézegetés, elveszi a figyelmet arról, hogy Isten égi szekere halad előre, nem látja tisztán a valóságot, és nem tud Istennel lépést tartani, ami felkészületlenséget okoz, és amikor el jön az a nap, váratlanul fogja érni.
Tegyük fel Őtorony alapitó vagyok és észreveszem a nagy piramis méretrajzai alapján, hogy az antikrisztus 2016-ban jön el...
2017-ben látja mindenki, hogy tévedtem. Kijelentem, hogy még csak láhatatlanul jött el. Akkor ezek szerint előre haladtam, hiszen még tisztábban látom a valóságot. Úgy ahogy senki nem látja. xd
És ti ezt bekajáltátok.
Ahogy említettem, olvastuk és olvassuk most is ha szükség van rá.
S nem csak azért hogy az előre haladást segítse, hanem azért, hogy az ilyen vádló kérdésekre pontos helyest választ tudjunk adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!