Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Örtorony! Miért nem teljesedne...

How Arrow kérdése:

Örtorony! Miért nem teljesednek be a próféciáid?

Figyelt kérdés

2017. febr. 1. 19:29
1 2 3
 21/29 Despibox válasza:
A bibliai próféciák beteljesednek.
2017. febr. 8. 15:03
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

- Rendben...akkor most már "Mindent tudunk "arról ,hogy az Őrtorony-és a Vezető Testület....Egy Nagy Hamis Próféta...és az Ördöggel paktál....

- Akkor Ti akik-ezt annyira világosan látjátok-jelöljétek meg hogy Isten-Melyik...Csoportot -Szervezetet-fogadja el...aki képviseli ITT a..Földön???

- Konkrétan nevezzetek meg-Néven-ilyet-és Kő -Kemény Bizonyítékokkal támasszátok ezt alá ....legyetek szívesek.....

(....Ateista-Ostobaságokat -Mellőzzétek....)

- Ha valamit érnek az "Érveitek"erre kötelező nektek a válasz.....Komoly-Konzekvens -Válaszok-Érvek érdekelnek.

2017. febr. 8. 18:33
 23/29 Despibox válasza:

Kedves kérdező.

A kérdésedre a válasz sokkal egyszerűbb mint gondolnád.

Nem kell más csak az hogy hidd teljes elmédből és teljes szívedből, hogy Jézus ittjárt, meghalt, és feltámadt.

2017. febr. 12. 08:54
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
....igen nagyon egyszerű...ez...csak éppen minden Keresztény Felekezet...ezt mondja....(...és mit cselekszik ?)
2017. febr. 12. 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"....igen nagyon egyszerű...ez...csak éppen minden Keresztény Felekezet...ezt mondja....(...és mit cselekszik ?)"

És mit cselekszik a szervezet?

Sokszor elhangzik az a vád a tanúk részéről hogy más egyházaknál perselyeznek. De azért nézzük csak mit csinálnak egy kongresszuson. Kb. napi 4 alkalommal elmondják hogy hol találhatóak az adományládák és hogy van terminál is ahol lehet adakozni.

Voltam ilyen alkalmon nem is egyszer tudom hallottam és láttam miről van szó. Csak azt nem tudom hogy ennyire lenézik az emberek vagy ostobának gyengeelméjűnek nézik őket vagy inkább fejős teheneknek! Ezt még nem sikerült eldöntenem. ugyan is akar merre mentem mindig megtaláltam az a adományládát akkor is ha nem kerestem. Akkor minek kell még napjában 4 alkalommal is bejelenteni ezt a dolgot? Nincs perselyezés, de van csak épp nem körbeadják hanem szóban hívják fel rá a figyelmet! Hogy az érdeklődők is képben legyenek, lehetne a magyarázat. Csak akkor azt nem tudom ha annyira indítja őket az adakozásra a szívük akkor mire van az a személy akivel tanulmányoznak vagy aki meghívta őket?

S minde ez nem elég nézzük gyülekezeti szinten a dolgot. Az ottani alkalmakon is sűrűn elhangzik az adományozással kapcsolatos felhívás. De most jön a legjobb rész! Őrtorony irodalom.

[link]

Megdöbbenve tapasztaltam hogy minden évben felmerül ez a cikk az újságban és a plusz megdöbbenés az hogy minden évben szinte ugyanabban hónapban. Elképesztő! Ez nem véletlen az biztos!

"Mindent tudunk "arról ,hogy az Őrtorony-és a Vezető Testület....Egy Nagy Hamis Próféta...és az Ördöggel paktál...."

Hogy kivel paktál azt nem tudom. De hogy nincs isteni sugallat az biztos! S pont azért mert hamis és állandó magyarázkodásra kényszerül. Az úgynevezett szellemi táplálék amit folyamatosan ki kell igazítani az igen csak gyenge!

"Akkor Ti akik-ezt annyira világosan látjátok-jelöljétek meg hogy Isten-Melyik...Csoportot -Szervezetet-fogadja el...aki képviseli ITT a..Földön???"

Miért kellene csoport vagy szervezet? Azért mert neked ezt tanítják? Mert ezt olvastad az őrtorony folyóiratban? Ez a személyes hited, vagy azért hiszel benne mert ezt mondták neked és elfogadtad? mindig csoport meg szervezet! Jézus csoportokban gondolkozott vagy az apostolok? Jézus szervezetet hozott létre vagy az apostolok? Mire tanította a tanítványait Jézus?

Van e egy szervezetnek vagy csoportnak szíve és veséje? Mert a mennyei Atya a szívek és vesék vizsgálója de Jézus is az. Jelenések 2:23

"Konkrétan nevezzetek meg-Néven-ilyet-és Kő -Kemény Bizonyítékokkal támasszátok ezt alá ....legyetek szívesek....."

Sem Jézus sem az apostolok nem kezdtek el pénz gyűjteni azt illetően hogy tudjon folyni a prédikáló munka. Amikor Jézus elhagyta a földet feladatot adott a tanítványainak. De ezt te is tudod jól. S azok mentek is és tették amit tenniük kellett. Gyülekezeteket alapítottak, nem pedig egy szervezetet magán házakban jöttek össze. Ennek voltak korlátai. Egy házba nem férnek be több ezren. Mi a megoldás? Több ház kell és kisebb közösségek nem pedig mega gyülekezetek.

2017. febr. 12. 14:23
 26/29 Despibox válasza:

Egy dolog az, hogy ki mit mond, más dolog az hogy hiszi, valja és cselekszi is azt.

Meglátszik az életében, a minden napjaiban, hogy Jézus gyermeke.

Sajnos vannak olan felekezetek templomok amik hagynak maguk után némi kivánnivalót.

De próbáld ki...Menj el egy temploba és menj el egy Imaházba.

Utóbbiban nem fogják felhívni a figyelmedet az adakozásra, de természetesen van elhelyezve erre a célra egy ládikó.

Biblia tizedről ír. A lényeg nem azon van mennyit adsz, hanem azon hogy azt önzetlenül és tisztaszívből add, ha teheted. De az is írva van a Bibliában, hogy töbszörösét adja vissza az Úr.

Az örtorony, nem igazán tud foglalkoztatni, ami a Bibliában írva van az az igazság.

Többszáz tudós, történész, Bibliográfus, kutató bebizonyította, hogy hiteles, még ha előtte az ellenkezőjét állította is.

2017. febr. 12. 23:35
 27/29 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdés az hogy az Őrtorony vajon talál e vagy kitalál e valamilyen próféciát az oroszországi események kapcsán!

2017. máj. 15. 16:41
 28/29 anonim ***** válasza:

"- Akkor Ti akik-ezt annyira világosan látjátok-jelöljétek meg hogy Isten-Melyik...Csoportot -Szervezetet-fogadja el...aki képviseli ITT a..Földön???

- Konkrétan nevezzetek meg-Néven-ilyet-és Kő -Kemény Bizonyítékokkal támasszátok ezt alá ....legyetek szívesek....."

Én tudok egyet és kő kemény bizonyítékom is van rá, a Biblia!

Elég kemény lesz 28%?

Máté.

Márk.

Lukács.

Ők hárman elegek lesznek bizonyítéknak azt hiszem!

Mt 12:32

Még a ki az ember Fia ellen szól, annak is megbocsáttatik; de a ki a Szent Lélek ellen szól, annak sem ezen, sem a más világon meg nem bocsáttatik.

Mrk 3:29

De a ki a Szent Lélek ellen szól káromlást, nem nyer bocsánatot soha, hanem örök kárhozatra méltó;

Lk 12:10

És ha valaki valamit mond az embernek Fia ellen, megbocsáttatik annak; de annak, a ki a Szent Lélek ellen szól káromlást, meg nem bocsáttatik.

És ez csak három jól ismert ige de hozhatnák többet is csakhogy akkor nem lenne elég ez az oldal.

Na szóval akkor folytatnám!

Észre veszed a különbségeket az igékben?

Mind a három ugyan azt mondja csakhogy másképp van megfogalmazva.

Nálatok mi történik?

Amit itt tanítanak nektek, ugyan úgy és ugyan azokkal a szavakkal tanítják Havaiban is, mert mindenhol ugyan az az Őrtorony van Vasárnaponként át tanulmányozva az egész világon,nem!?

Jézus egyháza nem ilyen szürke monoton robotszerű valami hanem változatos vidám és élő emberek tömege.

Jézus egyháza pontosan olyan mint amilyenek voltak az apostolai.

Az apostolok szétszóródtak és ki ki a maga tehetségéből tanított és hirdette Isten országát.

Nem volt nekik megszabva se,hogy mit mondjanak, hogy hány órát hirdessenek vagy milyen utcába menjenek mert őket a Szent Lélek vezette irányította és tanította meg beszélni.

Jézus egyháza mindenhol ott van mert bennünk van!

Akár Baptista, akár Református,akár Katolikus vagy Ortodox vagy Evangélikus!-mert mi mindannyian azok vagyunk akik Jézust a testben megjelent Krisztusnak hisszük és valljuk!

Hol ír a Biblia szervezetről vagy vallásról,mutass már rá légyszíves!

A Biblia Isten népéről ír de nem szervezetekről meg vallásokról!

El vagy te tévedve méghozzá nagyon..

2017. máj. 15. 21:24
 29/29 timtam ***** válasza:
Az Őrtoronyban nincs semmi sem a Bibliából ami igaz lenne esetleg a jehovás biblia vagyis az új világ-forditású bibliát érintheti de az is annyira autentikus mint a Kacsamesék:DDDD
2017. máj. 23. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!