Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Örtorony! Miért nem teljesedne...

How Arrow kérdése:

Örtorony! Miért nem teljesednek be a próféciáid?

Figyelt kérdés

2017. febr. 1. 19:29
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező! Talán jó volna egyebet is olvasni, mint az Őrtorony c. lapot. Egyrészt: tágulna a látóköröd, ismereteket szereznél és ennek eredményeként nem hinnél el minden emberi butaságot, no meg a rettenetes helyesírásod is javulna...
2017. febr. 2. 18:30
 12/29 A kérdező kommentje:

Ha már a látókört felhoztad a kérdéshez próbálj hozzászolni olvass figyelmesen, és akkor kritizálj személyeket ha van fogalmad arrol a személyröl és ismered.

2017. febr. 2. 18:41
 13/29 anonim ***** válasza:
66%

Kzitus nézd csak meg ezt a válaszodat!

"Hogyan nevezd? Katinak, Pistinek, Józsinak, Zsófinak...a többi Istenre és az egyénre tartozik, nem ítélkezhetünk felette büntetés nélkül.

Máté 7:1

Ne ítéljetek többé, hogy ne ítéltessetek

Jakab 4:12

E g y van, aki törvényadó és bíró, az, aki képes megmenteni és elpusztítani. De te, ki vagy te, hogy megítéled a felebarátodat?"

És te ki vagy,vagy az őrtorony ki, hogy megítéljen más embereket?

És még te csodálkozól,hogy nem kedvelnek az emberek?

És,hogy a kérdésre is válaszoljak;-azért nem kedves How Arrow mert az őrtorony az ördöggel paktál és az meg úgy mozgatja őket mint a bábukat egy bábszínházban.

2017. febr. 3. 00:04
 14/29 imakommandós ***** válasza:
100%

Zitus!

Nem "hitehagyottak", hanem: "tévelygésből kigyógyultak"!

2017. febr. 3. 08:25
 15/29 KZitus ***** válasza:
0%

13-as

"Kzitus nézd csak meg ezt a válaszodat!" - és??????????

Azt látom a válaszomban, hogy az Őrtorony folyóirat leírja (én pedig idézem), milyen próféciák teljesednek nepjainkban...

2017. febr. 4. 16:30
 16/29 anonim válasza:
0%
Azéert mert minden ilyen kitaláció még a biblia is
2017. febr. 5. 10:46
 17/29 anonim ***** válasza:

Vidiripi

KZitus!

"Milyen módszerekkel próbálják elérni a céljukat a hitehagyottak? Gyakran elferdítik a tényeket, féligazságokat és nyílt hazugságokat mondanak."

Én nem vagyok hitehagyott! Soha nem voltam Jehova tanúja! Nem ferdítem el a tényeket és nem hazugságokat állítok. Amennyiben így lenne akkor azt könnyedén meg lehetne cáfolni és nekem kellene hallgatnom. Ezzel szembe amikor "kényes" téma merül fel TI VAGYTOK azok akik hallgattok vagy igyekeztek témát váltani, illetve úgy tesztek mintha válaszolnátok csak épp nem arra ami felmerült. A meg lehet cáfolni könnyedén.

Ezt szoktam én is tenni azokkal kapcsolatban amiket a tanúk irkálnak itt az oldalon. A féligazságokra ugyan ez vonatkozik.

Az igazság az hogy a mindenkori Vezető testület félrevezette az embereket azzal hogy hamis végidő évszámokat határozott meg! S ez nem hazugság! Akik azt szóvá tették hogy ez téves vagy nem helyén való azokat meghurcolták. Aztán mi történt? Maga az Őrtorony szervezet volt kénytelen elismerni azt hogy bizony tévedett!

[link]

Legalul!

Az is beteljesedett hogy jönnek majd hamis tanítók a Vezető testület az pont ilyen hamis tanító sokakat elhitetnek!

Hányszor írtam már a tanúknak hogy bizonyítsák be azt hogy 1975 az csak némely tanúnak a túlbuzgósága volt. Hol vannak azok a kiadványok amelyekben figyelmeztetik a tanúkat hogy ne vonjanak le elhamarkodott következtetéseket? S ez csak egyetlen dolog. Hol van a szellem megnyilvánulása amely vezérli a szervezetet? Amennyiben ez így van kellene lennie figyelmeztetésnek Isten mindig figyelmeztette a népét és nem utólag hanem előre.

2017. febr. 5. 11:08
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Pont azért amiért nem lépsz bele egyszarvúnak a kakijába. Mert a biblia csak egy szép mesekönyv, és a Jehova tanúi meg elhiszik meg még sokan mások is. Egy kérdés: tudod milyen nyelven irodott eredetileg a biblia? Miből gondolod, hogy csakis a te Istened a valódi? Ha ezekre a kérdésekre tudsz válaszolni az örtornyod, felvigyázod, papod, rabbid vagy amid éppen van, és bibla nélkül akkor majd rájössz a válaszra is. Addig meg élj sötétségben. Tudod volt idő amikor a vallás uralta a világot, úgy hivták sötét középkor. Ott is elhittek mindent amit a bölcsek mondtak.
2017. febr. 7. 00:34
 19/29 hiuuz válasza:
Mi a sz@r az az őrtorony?
2017. febr. 7. 15:19
 20/29 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Maga az Őrtorony az egy kiadó vállalat a cég forma pedig részvénytársaság. Az a neve a cégnek hogy Őrtorony. Igaz kiadó de egyben vallási gyökerei is vannak. Jehova tanúinak az irodalmát adja ki, milliós példányszámban. S csak olyan irodalmat add ki a mit a mindenkori Vezető testület jóváhagy.

2017. febr. 7. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!