Jehova tanúi?
Kérdező, te elfogadnál olyan orvos ellátását, akinek a tudása nem leinformálható forrásból származik?
Mert én nem. Na így van ez az üdvösséggel is.
A saját bibliájukat nagyon sok helyen átírták, hogy megfeleljen a tanításuknak.
A készítők nem fedték fel magukat, bár ma már lehet tudni kik voltak, egyiknek sem volt végzettsége ahhoz, hogy Bibliát fordítson.
Több évtizedig a Károlit használták, de abból nem tudták bizonyítani a saját hamis tanukat, ezért kellett másik.
De úgyis fogsz velük tanulmányozni, te is tudod, én is tudom. De ez most csak mézes madzag. Dicsérni fognak, jól fogod magad érezni, és úgy érzed, hogy kiváltságos vagy.
Csak hogy ezt ők vasárnaponként tanulják és gyakorolják, hogy hogyan kell a magadfajta érdeklődővel és tanulmányozóval bánni. Nem mélyről fakad, hanem máz.
Sok sikert! De ne feledd, ha már kinn vagy tőlük, akkor Jézus Krisztus, az emberré vált Isten, aki meghalt érted is, vár téged, mert nagyon szeret.
Vidiripi
Kérdező!
Megtaláltad a tanúkat, és kaptál is tőlük ÚVF-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!