Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők és ateisták nektek mi a...

Hívők és ateisták nektek mi a véleményetek az All Gods Are Dying youtube csatornáról?

2017. jan. 29. 12:56
1 2
 11/16 Mojjo ***** válasza:
100%
@10: nekem személy szerint semmi gondom azzal, ha neked gondod van ezzel a féle pénzkeresettel. (Ma is tanultam valamit a youtuberól.) Valóban nem túl elegáns egy módja a keresetkiegészítésnek.
2017. jan. 29. 17:36
 12/16 Alain Delon ***** válasza:
45%
Akkor summa summárum, helyes, hogy pénzt akar keresni mások vallásának ócsárolásával, ami vallások mások félrevezetésével keresnek pénzt. Csak a nagyságrendek nem mérhetőek össze.
2017. jan. 29. 19:15
 13/16 anonim válasza:
100%

Szerintem nem az a baj vele, hogy pénzt keres a csatornával, hanem a stílusa, nekem eléggé leereszkedőnek tűnik, de az se tetszik, hogy a hívőket ledegradálja!

Szerintem mindenki abban hisz amiben akar, úgy mondom ezt, hogy én nem hiszek Istenben meg a paranormális sztorikban sem, mert szerintem mindennek van racionális magyarázata!

Például van egy videója, az "Ateisták céljai"

Milyen céljai is vannak az atestáknak? Én ateista vagyok kár, hogy nem kérdezett meg, amikor a videót készítette, hogy beszélhet-e a nevemben!

"Ateisták céljai" mi ez mozgalom? egyház? vagy szekta? hát nem, szóval csak a maga nevében beszéljen, hogy "célom" ...

Nem nagyon szeretném, hogy engem ateista embert vele vagy az ateista mémbázissal azonosítsanak, akkor inkább nevezem magam ezentúl "nem vallásosnak" vagy "vallástalan embernek", mert nem szeretném, hogy ilyen színvonaltalan emberekre asszociáljanak velem kapcsolatban, mikor azt mondom, hogy ateista vagyok!

2017. jan. 29. 20:08
 14/16 anonim válasza:
50%

Szvsz teljesen mindegy, hogy pénzt keres-e vele, vagy sem, ez nem befolyásolja a mondanivalója hitelességét.

Newton és Einstein is főállású fizikusok voltak, pénzt kerestek azzal, hogy fizikusok voltak, de ettől még igaz, amit állítottak.

Amúgy a csatornáról annyi a véleményem, hogy jól érvel a fickó, bár a stílusa néha kicsit bicskanyitogató lehet a hívők számára. Ugyanakkor nem nagyon értem, hogy miért csinálja ezt az egészet; egy ateistát nem kell győzködni arról, hogy az összes vallás hülyeség, akik viszont a 21. században még képesek hinni istenekben meg természetfelettiben, azokat úgysem fogja tudni meggyőzni, mert az ilyenek menthetetlenül hülyék.

2017. aug. 19. 15:00
 15/16 misihun válasza:
Egy nagyon érdekes csatorna mindig nézem. Nagy hiánypótló a magyar ytn
2017. dec. 6. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:

# 5

Igen és akkor lesz neki ebből pénze ha youtube partner...

És akkor se lehet megélni belőle, jah és ez nem egyedi hogy a youtube videók alatt hirdet.

2018. júl. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!