Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet egy ilyen kérdést...

Hogyan lehet egy ilyen kérdést feltenni az embereknek?

Figyelt kérdés
Jó estét,Sziasztok ! Vijuty Tvrtko facebook oldalán Ádámról,és Éváról feltett egy festményt.És hozzá egy olyan írást,hogy hogyan lehet,hogy köldökük van ? Nem értem ezt az embert...Az egy festmény ! A festő lefestette,és ennyi.Értem én,értem ! A kérdése lényege az,hogy ha Isten teremtette őket,és nem anya szülte őket akkor miért a köldök.Csak ezt nem írta le ! Azt nem értem ÉN,hogy Ő mit akar ezzel ?! Kételkedést akar kelteni az emberekben ?! Vagy tényleg nem tud úgy gondolkodni,mint én hogy az csak egy festmény ? Régebben szimpatikus volt,de ez most olyan csapda szerűnek tűnik...Egyszerűen nem értem ! Ti hogyan gondoljátok ? Mi a véleményetek erről ?

2017. jan. 28. 20:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Ti úgy látjátok,én másként.

Senkire sem erőltettem rá,hogy higgyen Istenben.

Szabad akarata van mindenkinek !

Törlöm a kérdést a kérdések közzül.

2017. jan. 29. 11:24
 12/13 Molnár Sándorné ***** válasza:

Szervusz!

Valóban, a képet ember festette, emberről. Nyilván minden embernek van köldöke, ezért a festményt is igy festette meg. De hogy a kérdésedre válaszoljak:

Isten megteremtette az embert. Viszont gondolt arra, hogy a továbbiakban az emberek szaporodni fognak, és akkor a születendő magzatok a 'köldökzsinóron' keresztül kapják majd a táplálékot. Azon keresztül kapnak vért, és minden egyebet. Ezért alkotta meg ily módon az embert.

Elég egyszerü a magyarázata ennek. Ha kérdésed van, szivesen válaszolok, de akkor irjál privátba! Üdvözlettel: Judit!

2017. jan. 29. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia, a #10-es vagyok, szó sincs arról, h ne hinnék Istenben, de aki ilyet kiposztol az vagy poénkodik, vagy húzni akarja a keresztényeket, vagy vitát akar nyitni. De mem tökmindegy? Ha felhúzod magad akkor pont eléred azt amit akar. Igazából itt magadat idegesíted.
2017. jan. 29. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!