Mit jelent a hétköznapokban az, hogy "legyen ugyanolyan a gondolkodásmódotok, mint amilyen Krisztus Jézusé volt"?
Szia!
Elnézésedet kell kérnem mert sajnos téves a Biblia idézeted;
Róm 15:5-6
A békességes tűrésnek és vígasztalásnak Istene pedig adja néktek, hogy ugyanazon indulat legyen bennetek egymás iránt Krisztus Jézus szerint:
Hogy egy szívvel, egy szájjal dicsőítsétek az Istent és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyját.
Azért van némi fontos különbség a két fordítás között.
És a válasz benne is van az igékben.
Köszönöm, hogy elküldtél egy másik fordítást is.
Lehet, hogy nem jól fogalmaztam meg a kérdést, engem az érdekelne, hogy a mindennapi életben mit jelent ez az egyén számára, és hogyan látszik az meg az életén.
Amikor ezermesteri munkámat végzem,Isten,és nem a megrendelő szemeinek dolgozom.
Igyekszem emberi kapcsolataimat úgy folytatni,ahogy Jézus tenné ezt.
Mániásan kutatom az engem körülvevő természet szépségét.
Nem engedem önmagam,saját elkövetett mulasztásaimon,bűneimen töprengeni,s ehelyett Isten gondviselésére,szeretetére,kegyelmére gondolni.
A szüntelen imádkozást,tekintetem reményteli,belső örömöt sugárzó mosolyom,és tevékenységem jelzi.
Kedves Zitus!
Azt a rosszul sikerült fércmunkát,csak a Biblia utolsó ferdítéseként használd!
Kedves 6-os :-)
"A kitartást és vigasztalást nyújtó Isten pedig adja meg nektek, hogy legyen ugyanolyan a gondolkodásmódotok, mint amilyen Krisztus Jézusé volt, hogy egy akarattal, egy szájjal dicsőítsétek Jézus Krisztusnak, a mi Urunknak Istenét és Atyját." Róma 15:5,6
8-as
Ítéletet csak Isten mondhat...és te kinek képzeled magadat?
8-as
a te gondolkodásmódod miben hasonlit a Krisztuséhoz?, aki a egymás iránti szeretetre tanította az embereket. Ő maga mondta: "Arról fogja tudni mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha szeretet van köztetek.”János 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!