Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hiszel az Istenben?

Hiszel az Istenben?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért?

És ha nem, miért?

Én mindig is hittem, és egyre inkább hiszem, hogy van egy erő amely minden szenvedést és gonoszságot felülmúl és mi ehhez tartozunk. Hiszem hogy az ember jó, csak meg kell találnia magában a jóságnak a szikráját. Úgy érzem, hogy nincs mitől félni, mert fényévekkel erősebb az Ember annál, mint amilyennek látszik. 20l

Kort nemet írjatok.

2017. jan. 20. 03:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"kérlek mutasd meg az istened, bizonyítsd a létezését én azonnal elfogadom"

Eszemben sincs:) Nekem nincs bajom azzal, hogy nem hiszel. Te döntesz:) Ráadásul ha bebizonyítanám, akkor sem hinnél. Ez tapasztalat.

ne azt mond hogy nem akarod hanem azt hogy nem TUDOD bebizonyítani

"hit = nem bizonyítható " Fogadunk? Én hiszek, tehát bizonyítható a hit. Ez tény:)

tehát akkor te a hited bizonyítod maximum ezzel, azt amiben hiszel azt nem bizonyítottad

gondolod este folytathatjuk nekem most mennem kell dolgozni addig van időd hogy törd a fejed mivel is bizonyítod az istened létezését

2000 éve nem tudja senki de bízok benned, ha sokat imádkozol biztosan megvilágosodsz :D

2017. jan. 20. 12:45
 12/19 anonim ***** válasza:

"ne azt mond hogy nem akarod hanem azt hogy nem TUDOD bebizonyítani "

Ovis módszer, de higgy amit akarsz:) De Te mondtad, a hit=tudatlanság:))

"gondolod este folytathatjuk nekem most mennem kell dolgozni addig van időd hogy törd a fejed mivel is bizonyítod az istened létezését "

Neked az "eszemben sincs" az milyen jelentéssel bír? Azzal, hogy folytatnám?

Többit akkor nyugtáztad a hallgatásoddal:)

"2000 éve nem tudja senki de bízok benned, ha sokat imádkozol biztosan megvilágosodsz" Balga beszéd. Fura, hogy az ilyen értelmetlenségek adnak Neked meggyőződést. Az esetedben tényleg igaz a hit=tudatlanság. Na viszlát! Sok beszédnek sok az alja.

2017. jan. 20. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Annyira imádom, amikor az emberek vigyorogva anyázzák egymást.
2017. jan. 20. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:
Én hiszek Istenben, mert tudom hogy hiába volt ősrobbanás a világot Isten teremtette. Miért is mondom ezt? Mert a tudomány szerint ilyen kis részecskékből épültünk fel. Akkor kérdem én ki hozta létre a Férfit és a nőt? Ki volt az aki ilyan tökéletes emberi testet alkotott? Az Isten, aki most is velünk van. Kedves Ateisták. A hit lényege hogy hiszem de nem látom azt a személyt mert Ő láthatatlan, de jelen van.
2017. jan. 20. 17:30
 15/19 Ay carramba! ***** válasza:
Attól függ, mit nevezünk Istennek, és miért...
2017. jan. 20. 20:05
 16/19 Ay carramba! ***** válasza:
Ja, és 14/fiú vagyok.
2017. jan. 20. 20:06
 17/19 Ay carramba! ***** válasza:

"Az ember nem tudja, hogy miért van itt, de van úgy, hogy sejti."

Albert Einstein.

2017. jan. 20. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Jézusban nem kell hinni, hiszen ő egy valós személy volt.

Egyébként csak nekem furcsa, hogy valaki ilyen megszállottan vallásos? Na nem mintha zavarna, nem az én dolgom de ezt sosem értettem. Hogy hiheti azt valaki, hogy a férfit teremtették a nő pedig annak oldalbordájából(??) származik. Van itt köztetek aki ezt és az ehez hasonló állításokat komolyan elhiszi ( csak kiváncsi vagyok és érdekel, nem akarok én meggyőzni senkit sem.)

2017. jan. 24. 13:08
 19/19 anonim ***** válasza:
A vallás egyfajta nyugalmat ad az embereknek. A tudományi is elmélet igazából, de arra sokkal több bizonyíték van. Én igyekszek mindent megtapasztalni, az a biztos.
2020. júl. 17. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!