Van élet a halál után?
Ajánlom R.Kárpáti Péter Élet az Élet után című munkáját.
„Betegesen féltem a haláltól. Ilyen kockázatú szívműtétnél, mint ami nekem volt; ez még inkább elhatalmasodott bennem. Szinte rettegtem... De mióta visszahoztak - már nem félek. Amit odaát megtapasztaltam, arra nem is tudok szavakat.."
„Nem éreztem semmi félelmet, hanem teljes békét és nyugalmat.”
„Amikor meghaltam, minden fájdalmam eltűnt.”
„Irtózatos sebességgel rohantam keresztül egy légüres téren.”
„Nagyon sötét, mély völgyben voltam. Később arra gondoltam: igen, most már tudom mit jelent a Bibliában említett 'árnyék és halál völgye', mert ott voltam …”
„Miután visszajöttem, egy héten keresztül sírtam, mert a másik világ megpillantása után ezen a világon kell élnem.”
„Teljesen új világ nyílt meg előttem. Folyton arra gondoltam: olyan sok dolog vár még rám, amit meg kell ismernem.”
„Hallottam egy hangot, mely közölte velem, hogy mit kell tennem: vissza kell mennem a földi életbe; de félelmet nem éreztem.”
Természetesen van,úgy,mint az apostoli hitvallásbab áll.
"Hiszek egy Istenben... Jézus Krisztusban... hiszek a Szentlélekben... bûneim bocsánatában, a test feltámadásában és az örökéletben."
Jn 6:48-51
Én(Jézus) vagyok az életnek kenyere.
A ti atyáitok a mannát ették a pusztában, és meghaltak.
Ez az a kenyér, a mely a mennyből szállott alá, hogy kiki egyék belőle és meg ne haljon.
Én vagyok amaz élő kenyér, a mely a mennyből szállott alá; ha valaki eszik e kenyérből, él örökké. És az a kenyér pedig, a melyet én adok, az én testem, a melyet én adok a világ életéért.
Remélem megérted, hogy mit jelentenek Jézus szavai.
Nincs.
Illetve ha a Teremtő méltónak találja a feltámadásra, akkor az életét vissza kapja, ide a Földre.
Miért?
Mert az embereket a Földi életre teremtette, és életet adott nekik, ami addig szól, amíg engedelmesek.
aki méltatlan az életre, az semmilyen formában sem él tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!