Milyen vallás a sátánizmus?
Mi a különbség Sátán és Lucifer között?
Mik a szabályaik?
Hogyan lehet imádkozni Enkihez?
Vannak jó és rossz démonok?
Miért hiszik sokan, hogy a Sátánizmus rossz?
Nagyon szimpatikus vallásnak tartom a Sátánizmust,de nem tudom magam annak vallani, mert sajnos nem tudok róla eleget.
Előző,ne is törődj velük.Bár messze áll tőlem, hogy akár a te akár az ő pártjukat fogjam, tény, hogy amiket leírtál elgondolkodtató. Egyébként rengeteg tanú ébred rá aztán, hogy baj van a szervezetukkel, de az ő "szent" kötelességuk az, hogy megállás nélkül házaljanak, legyen az konkrét fizikai értelemben, vagy bármilyen átvitt formában. Buzgó felfogásuk miatt sosem nyugszanak, nem alkudhatnak meg ez lett beléjük nevelve.
A kereszténység tkp. a belső rejtett, ám szunnyadó képességeink elnyomását célozza, hogy helyette belepjen a Jahve nevű entitás.
Tisztában van, hogy beszélnie kell ezekről a dolgokrol,lásd varázslás, jóslás stb,ám ezeket nem az embernek magának, hanem rajta kívül álló entitásoknak tulajdonítja, amelyek mindig,csak és kizárólag negatívak.
Cél, hogy az emberi tudat beszukuljon,atadja magát egy rajta kívül eső valaminek, ha esetleg bármilyen pozitív élménye lenne önmaga felfedezéseben, azt a gonosz munkájának tudja be és örök bűntudatban éljen.
"Amikor lepontoztok akkor megerősítetek benne, hogy igazat írtam, bár mivel keresztények vagytok, és alapfeltétel, hogy tudatlanok legyetek, így ezen meg sem lepődök, azok akik lepontoztak a modern kori inkvizítorok, akik ha tehetnék meg is ölnének, és ebben egészen biztos vagyok, köszönöm, hogy napról-napra bebizonyítjátok, hogy igazságot beszélek."
Sokáig csinálod még a műsort? Úgy beszélsz, mint valami démonizált. Kutyám nem akar megölni Téged, felőlem olyan mesét haluzol be, amilyet akarsz:) Ugye nem várod el, hogy sírva boruljunk le előtted, hogy Neked van igazad. Mert úgy tűnik ... Elmondtad, amit akartál, mehetsz
Indító kérdés egy részéhez: Sátán Lucifer második neve. Oltalmazó kérubként a jó oldalán Lucifer volt, de amikor hazugsággal rávette az embert, hogy neki higgyen, ne Istennek, akkor evilág ura lett, és sátán lett a neve.
Hogy milyen vallás? Kárhozatba, örök halálba vezető. Kérdezd majd meg őket, hogy örök életet tudnak-e biztosítani ...
Akkor most mit szeretnél? Hogy üldözzünk, vagy verni akarsz, vagy fogadjuk el a mesédet a szeretet jegyében, esetleg oktatni szeretnél? Indulat? Egy jót mosolyogtam a kínlódásodon. Láthatólag Te vergődsz nem én:)
Bizony, én találtam ki és gyorsan regisztráltam a keresőkbe:)
De csak, hogy tanítsalak:
Egy: amiről nem tudsz az nem feltétlen nem létezik;)
Kettő: az írásos kommunikáció nem tükrözi feltétlen a másik érzelmi állapotát, tehát ne olvassunk bele hibásan érzelmeket. Ez még jól jön majd Neked, ha a batároddal/barátnőddel pl. emailezgetsz
Köszönöm, hogy fényt hoztál a tudatlan agyamba:) Minden jót Neked!
Sziasztok!Mi lenne,ha egymás sértegetése nélkül beszélnétek meg ezt a dolgot?
8-as válaszírónak!
Igen,valóban Isten azt mondta sátánnak,hogy kezedbe adom mindenét,amije van.(jób1/12)
De fontos látnunk,hogy miért is történt ez.Az Atya büszke Jóbra,mert igaz ember.Büngyülölő,Istenfélő.Nincs is hozzá hasonló a földön.Mondja Isten.(jób 1/8)
De mit mond sátán?Bocsásd csak rá a te kezedet.Nem átkoz e meg szemtől szembe téged?
Sátán itt azt állította,hogy Jób azért Istenfélő,mert Isten elhalmozta Jóbot minden áldással.Istent Jób ellen ingerelte,hogy próbálja meg Jób hüségét.Isten csak egy módon tudta bebizonyítani,hogy Jób hüséges hozzá a megpróbáltatások alatt is,hogy megengedte sátánnak,hogy kinyújtsa a kezét Jóbra.
De ne feledjük közben azt sem,hogy ezeket a rossz dolgokat sátán csinálta Jóbbal.Isten engedélye pedig azért kellett,mert Jób igaz ember volt Isten előtt,ezért a sátán nem illethette Isten engedélye nélkül.
A történet úgy végződött,hogy Jób a próbák alatt is hüséges tudott maradni.
A történet úgy folytatódik,hogy Isten eltávolította Jóbról a csapásokat,(jób 42/10)és kétszeresen visszaadott mindent Jóbnak,amilye azelőtt volt.
Jobban megáldotta az életének végét,mint a kezdetét.Mert lett neki 14000 juha hatezer tevéje ezer igás ökre,ezer szamara.(42/12)
És lett neki 7 fia,három lánya,és jó vénségben halt megbetelve az élettel.
Akkor ki a gonosz ebben a történetben?
Ne csak részeket ragadj ki kérlek a Bibliából,hanem az egész történetet tálald fel kérlek.Mert így más értelmet kap.
Lucifer eggyáltalán nem ügyvédnek tünik a történetben hanem egy olyan valakinek,akit zavart Jób.Zavarta őt,hogy Jób egy olyan ember volt,aki megőrizte magát a gonosztól és hü maradt Istenhez.
Persze sátán nem gyilkos.Mondják sokan.Ő nem ölt meg senkit mondjátok.De azt már nem látjátok,hogy az ember az embert öli meg,mert vannak emberek,akik nyitottak az ő javaslatára.
Ezt Jób történetéből is láthatod,hogy ravasz módon tudott motiválni embereket a Jób 1-ben,hogy elhajtsák Jób állatait és szolgáit fegyverrel öljék meg.
Ha a mitológiába akarsz hinni,higgy abba.Ha a sátánizmusba akarsz hinni,higgy abba.
De ne gyalázd kérlek Istent,a Bibliát és a kereszténységet.
Lucifer Egykoron, a Fény angyalainak vezető fő angyala volt! A Legfényesebb angyal, mind közül!
A Sátánizmus,nagyon sok elágazással bír, ezért, nem tolerálom, de az a csoport,akiknek nem kell áldozat, csak megalkuszik, azzal,még nincs is gond, az ő dolguk, akik áldozatot követelnek, azok,mind Sarlatánok! Lucifernek nincs ínyére, hogy az embert szolgálja, mégis, akaratán kívül,még az embert szolgálja! Most Le írok valamit,amiért, lehet sokan ,bolondnak tartanának, de én már találkoztam az ördöggel, álmomban... Nem írnák, részleteket,mert itt nem veszik komolyan az álmokat. Én hiszek a szellemvilág létezésében, ahol ott vannak az angyalok,lelkek világa... ,egy,talán emberi aggyal, fel nem fogható helyen. Melyet csak álmunkban láthatunk,olyan világokat, melyeket, az életben sosem láttunk még! Spirituálisan hangzik, de valójában, a tudomány is, képes lenne megmagyarázni azt, amit csak szellemvilágnak hívnak... Egyes Tudósok ,szerint:. Több Dimenzió is létezhet, mint a mi világunk,ez arra ad következtetést, hogy talán létezik, egy világ, a mi világunkon,[(Mint egy hagyma réteg)] melynek más az atomi szerkezete, és azok talán, gyorsabb mozgást végeznek, mint a mi világunkban létező, anyag. Ezért, nem érintkeznek velünk, az ottani anyagok. De talán, van más mód is erre, ami rá vezet minket! Soha ne különítsétek el, a tudományt, a spiritualitástól!
Akit érdekelnek részletek,az álmaimból,vagy megtapasztalásaimból,az írjon privátba,talán válaszolok...,ha normálisan lehet viták nélkül,a témáról beszélni... .U.I. A Fényhozó,Lucifer, aki ördögként létezik, aki egykoron,vezető volt,az angyalok,és Őrangyalok között,talán az őr, és a dög,megérteti veletek, ki az őr-dög, őr-angyal!
Az "AntiKrisztus" alvót jelent! Az ördög, soha nem alszik! Van egy oldal, "Esti mese Luciferről!" Elgondolkodtatott! Talán rejlik benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!